Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 14 » Павел Мізгальські: "Жодних претензій до Еміля у нас немає"
11:47
Павел Мізгальські: "Жодних претензій до Еміля у нас немає"
   Тринадцятого березня Суд Польського Мотоциклетного Союзу прийняв рішення стосовно справи "Влукняж Ченстохова & Еміль Сайфутдінов". Як і очікувалось, гонщик отримав статус "вільного агента", що значно полегшило підписання його повноцінного контракту з торунським "Унібаксом".

   Президент "Влукняжа" Павел Мізгальські не приховує заборгованності клубом перед гонщиком, а також висловив свою думку, що все можна було б вирішити більш цивілізованим шляхом і без втручання вищого судового органу в польському спідвеї. Павел Мізгальські:

 - "Ще особисто не бачив цього рішення. Воно для мене трішки дивне, оскільки 4 березня була домовленність, що контракт з гонщиком не буде розірваний, а в "Унібакс" Еміль перейде на правах аренди. Це трішки не відповідає нормам Цивільного Кодексу. Також дивно, що рішення суду опубліковано в письмовій формі і було оприлюднене з дводенним запізненням. Нам нічого не залишається, як прийняти його. Між клубом і гонщиком немає жодних конфліктів. Ми ніколи не приховували відповідальності, що  є зобов'язання перед гонщиком за умовами підписаного з ним договору. І ми обов'язково все виплатимо. Особою, через яку все це почалось, є менеджер Еміля - Томаш Сускевич. Ми мали змогу ознайомитись і побачити на власні очі стиль роботи Сускевича, його поведінку під час всього спідвейного сезону, відносини з тренером команди Гжегошем Дзіковським. Ми переконані, що листа до президента Ченстохови і його радників написав саме Томаш Сускевич, а не Еміль Сайфутдінов".

   Через заборгованість перед Сайфутдіновим команда з Ченстохови була за крок від позбавлення ліцензії на виступи у цьогорічній першості. Президент "Влукняжа" особисто запевнив, що цього не трапиться, оскільки виконають всі вимоги трибуналу. Павел Мізгальські:

 - "Ми повинні виплатити Емілю 205 тисяч. Саме ця умова бралась до уваги під час ліцензування. Решта суми розкинута на весь сезон 2014 року. Ми повинні її сплатити і у нас на це є цілий сезон. Саме ця частина договору буде братись до уваги під час ліцензування на 2015 рік. Завжди існує ризик, однак ми дуже важко і амбітно працюємо, і віримо в те, що нам вдасться все виконати".



Ми в VKontakte vk.com / speedway_rivne_at_ua

espeedway.pl





   
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 558 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти