Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Октябрь » 30 » Патрик Дудек близький до переходу в "Унібакс"!
01:22
Патрик Дудек близький до переходу в "Унібакс"!
    Як щойно стало відомо, один з кращих польських гонщиків сучасності Патрик Дудек дуже близький до підписання контракту на наступний сезон з торунським "Унібаксом".


   Контракт Патрика Дудека з чемпіоном Екстраліги - "Фалубазом" Зелена Гура, завершується 31 жовтня. Як раніше запевняв президент "зеленки" Роберт Довхан, підписання нової угоди між клубом і гонщиком лише питання часу. Однак сьогодні вечером польський портал pomorska.pl повідомив, що Патрик разом зі своєю сім'єю дали попередню згоду на переїзд до Торуня.

   Розмови про цей гучний трансфер велися вже давно. Найбільшою перешкодою зміни клубу Дудеком називалась велика вирогідність переходу до "ангелів" датчанина Нікі Педерсена, який разом з Емілем Сайфутдіновим повинні були повести "Унібакс" до нових вершин в наступному сезоні. Однак трансфер "Нікітоса" поки-що перебуває під великим знаком запитання через надто серйозні вимоги датчанина (близько двох мільйонів злотих на рік). Тому перехід Дудека до торунського клубу стає все більш реальним.

   Остаточно стане відомо, чи відбудеться один з найгучніших трансферів польської Екстраліги за останні роки, на початку наступного місяця.



О. Кульбаченко









Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 774 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.9/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти