Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Август » 6 » ПАРІ КОБРІН-ТЕЙГЕЛ РІВНИХ НЕМАЄ
19:48
ПАРІ КОБРІН-ТЕЙГЕЛ РІВНИХ НЕМАЄ
   П'ятого серпня у Червонограді відбулась чергова зустріч уболівальників з створеним цього року зусиллями відомого автоспідвеїста Сергія Григоровича Пелешка спідвейним клубом "MIR". Цього разу змагання відбувались серед пар, складених зі спортсменів Червонограда та Рівного. Вкотре уже в цьому сезоні рівних не було червоноградській парі Кобрін-Тейгел.
 
 
   На жаль, як і минулої неділі червоноградські вболівальники проігнорували виступ вітчизняних спортсменів. Як говорив Сергій Григорович Пелешок після попередньої гонки, українська публіка уже хоче бачити на гаревих доріжках Червонограда та Рівного світових чемпіонів та призерів континентальних першостей. Вдвічі приємніше буде, якщо ними в недалекому майбутньому стануть саме українські гонщики. Але без належної практики про такі висоти їм залишається лише мріяти. Тож відданий фанат своєї справи намагається максимально наситити юних українців змаганнями, аби вони як можна швидше здобули такий необхідний їм досвід.
 
 
   Гонка у Червонограді запам'яталась дебютом чотирнадцятирічного Олега Романчука. Приємно, що усі свої п'ять заїздів він провів від старту до фінішу. Звичайно, було помітне хвилювання юного гонщика, однак з впевненістю можна сказати, що з кожною гонкою він буде прогресувати, і через рік-два він зможе стати одним з лідерів юніорської збірної України.
 
 
   Не обійшлося і без прикростей. У шостому заїзді падіння зазнав Олег Кот, який не справився з керуванням у віражі, намагаючись об'їхати свого партнера Петра Легецького, який за мить до цього також зазнав падіння. Медична бригада з'явилась на доріжці, і протягом п'яти-семи хвилин надавала першу допомогу рівненчанину, після чого його забрали до Червоноградської міської лікарні. За попередньою інформацією, у нього пошкоджений голеностоп.
 
 
   А перемогу в гонці здобули червоноградці Андрій Кобрін і Володимир Тейгел. Не відомо, як би виглядала таблиця по завершенню змагань, якби не дефект мотоцикла Кирила Цуканова перед стартом першого заїзду. Наслідком цього стала подвійна перемога червоноградців над Ярославом Полюховичем. Надалі і червоноградська пара, і пара Полюхович-Цуканов здобували свої очки у менш досвідчених спортсменів, і саме вони зійшли на дві найвищі сходинки п'єдесталу пошани. На третьому місці у змаганнях фінішували рівненчани Віталій Лисак і Сергій Юзепчук.
 
 
   Результати:
 
 
1. "Шахтар-1" Червоноград   -   23
   №1. Андрій Кобрін 3 3 3 3 3 15
   №2. Володимир Тейгел 2 1 2 1 2 8
2. "MIR-1" Рівне   -   21
   №3. Ярослав Полюхович 1 2 2 2 2 9
   №4. Кирило Цуканов нс 3 3 3 3 12
3. "Восход-1" Вознесенськ   -   15
   №9. Віталій Лисак 3 3 1 2 3 12
   №10. Сергій Юзепчук 2 0 0 п 1 3
4. "MIR-2" Рівне   -   14
   №5. Володимир Омельян 3 2 1 3 1 10
   №6. Максим Росощук 1 1 п 2 0 4
5. "Шахтар-2" Червоноград   -   10
   №7. Володимир Колодій-мол. 2 1 3 1 2 9
   №8. Олег Романчук 0 0 1 0 0 1
6. "Восход-2" Вознесенськ   -   6
   №11. Петро Легецький п 1 2 1 1 5
   №12. Олег Кот 1 п/- нс нс нс 1
   Позаїздно:
 
 
  1. Кобрін Тейгел Полюхович
  2. Омельян Колодій Росощук Романчук
  3. Лисак Юзепчук Кот Легецький (п)
  4. Кобрін Колодій Тейгел Романчук
  5. Лисак Омельян Росощук Юзепчук
  6. Цуканов Полюхович Легецький Кот (п/-)
  7. Кобрін  Тейгел Омельян Росощук (п)
  8. Колодій Легецький Романчук
  9. Цуканов Полюхович Лисак Юзепчук
10. Омельян Росощук Легецький
11. Кобрін Лисак Тейгел Юзепчук (п)
12. Цуканов Полюхович Колодій Романчук
13. Кобрін Тейгел Легецький
14. Лисак Колодій Юзепчук Романчук
15. Цуканов Полюхович Омельян Росощук
 
 
   Найкращий час: Кирило Цуканов у шостому заїзді - 65,84сек.
 
 
   Олег Романчук: "Це був мій дебют, і результатом, чесно кажучи, не задоволений. Буду працювати над собою, щоб покращувати результат".
 
 
   Сергій Пелешок: "Сьогодні наші юні гонщики продемонстрували, що вони вміють їздити і боротись до останнього. Сподіваюсь, з кожною гонкою на їхні виступи будуть приходити все більше вболівальників, оскільки без їхньої підтримки стати професіоналами нашим молодим гонщикам буде надзвичайно складно".
 
 
   Наступна гонка повинна відбутись також у Червонограді. Однак точна дата проведення її ще уточнюється. Відомо лише, що пройде вона за сіткою Гран-Прі в особистому заліку, і участь у ній приймуть спортсмени України, Польші і Латвії.
 
 
 
 
 
Олег Кульбаченко
 
 
 
 
 
 
Категорія: Український спідвей |
 
Переглядів: 967 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.5/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти