Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 10 » ОСТАННІЙ ШАНС САШІ ЛОКТАЄВА
20:28
ОСТАННІЙ ШАНС САШІ ЛОКТАЄВА

   Завтра в італійському Лоніго стартує фінальна серія з трьох етапів особистого чемпіонату світу серед юніорів. Чотирнадцять постійних учасників міні-циклу уже готові вступити в боротьбу за титул нового чемпіона світу в цьому віці, оскільки чинний володар звання Пьотр Павліцькі відмовився захищати його, надаючи перевагу більш престижнішому SEC-у. Проте, він прогадав з цим вибором, пропустивши через травму Челлендж в Торуні, і залишився за бортом обидвох турнірів.

 

   Та нас найбільше ціватиме виступ нашої надії - Саші Локтаєва. Час минає настільки швидко, що цей рік уже - останній в юніорському віці для нього. А це означає, що у "справжній, дорослий" спідвей він ризикує перейти без особистих титулів і нагород на міжнародній арені. Скільки шансів у нього було до цього, спитаєте ви? Він неодноразово стартував у фіналах чемпіонатів Європи та світу. Та не прийміть за "відмазку", але регулярно щось та й заважало йому показати себе у "всій красі" - прикрі падіння/травми разом з візовими проблемами не один раз псували Саші і його менеджеру Андрію Поріцькому всі амбітні плани. Цього разу подібних перешкод, на щастя, поки-що немає - Саша підходить до першого фіналу в ранзі одного з головних фаворитів усього турніру. Це повинно добавити йому впевненості в своїх силах, а суперників змусити поважати і побоюватись його. Вже нарешті повинен хтось перервати повну гегемонію польських юніорів, які за останні два роки виграли 5 нагород з 6 особистого чемпіонату світу серед юніорів. Не в обіду решті учасникам, та на даний момент і у такому складі це по силам зробити лише Локтаєву. Тільки б не втрутились "чорні сили"...       

 

   Серед головних конкурентів Саші - звісно, Бартош Змарзлік. Поляк відмінно проводить свій сезон, з перших гонок ставши явним лідером гожувської "Сталі", і на даний момент займає другу сходинку в польській Екстралізі по середньо-заїздному показнику, поступаючись якоюсь крихтою самому Таю Воффіндену. Плюс до цього, минулої неділі "Бартек" здобув "срібло" в особистому чемпіонаті Польші, чим вкотре довів, що перебуває у чудовій бойовій формі, і просто марить своїм першим чемпіонським титулом світового спідвею. 

 

   Щодо решти "головних" претендентів на "що-небудь" за підсумками фіналів, то варто відзначити п'ятьох гонщиків - Макс Фрік і Бреді Куртц (обидва - Австралія), Анджей Лебедєв (Латвія), Міккель Міккельсен (Данія) і Павел Пшедпельські (Польша). Ця п'ятірка і повинна скласти конкуренцію Саші і Бартеку, і, якщо їм це позволити зробити, з задоволенням наробить "шороху" у кожному з трьох фіналів цьогорічного чемпіонату, що у підсумку може кожному з них принести нагороду будь-якого гатунку, а при вдалому збізі обставин - і титул новоспеченого юніорського короля світого спідвею.

 

   Стартовий лист:

 

  1. Бартош Змарзлік (Польша)

  2. Міккель Міккельсен (Данія)

  3. Віктор Кулаков (Росія)

  4. Бреді Куртц (Австралія)

  5. Ніколас Вічентін (Італія) - дика картка

  6. Ніколай Буск Якобсен (Данія)

  7. Стефан Нільсен (Великобританія)

  8. Павел Пшедпельські (Польша)

  9. Олександр Локтаєв (Україна)

10. Міккель Бех (Данія)

11. Анджей Лебедєв (Латвія)

12. Мішель Пако Кастанья (Італія) - дика картка

13. Еміль Грондаль (Данія)

14. Макс Фрік (Австралія)

15. Віктор Паловаара (Швеція)

16. Андерс Томсен (Данія)

   Резерв:

17. Джорджіо Трентін (Італія)

18. Іван Гарзаро (Італія)

 

   Початок гонки - 22:00 за київським часом.

 

   А поки-що пропонуємо пригадати, як Саша Локтаєв пробився до фіналу:

 

   30 травня - кваліфікація в Жарновіце (Словакія)

  

   Календар:

 

11.07 - Лоніго (Італія)

15.08 - Люблін (Польша)

19.09 - Пардубіце (Чехія)

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 649 | Додав: jktu86 | Теги: Бартош Змарзлік, Міккель Міккельсен, Анджей Лебедєв, Павел Пшедпельські, Олександр Локтаєв, Італія, Лоніго, особистий чемпіонат світу серед юні, Макс Фрік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти