Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июнь » 3 » Ослаблений КСМ Кросно в Рівному
17:30
Ослаблений КСМ Кросно в Рівному
В неділю у Рівному зустрінуться дві команди, які у цьому сезоні виграли по одному матчу. СК «Каскад», який займає останнє місце в турнірній таблиці, прийматиме шостий клуб другої польської ліги КСМ Кросно.
 «Вовки» до своєї єдиної перемоги спромоглися додати досить несподівану нічию минулої неділі з КМЖ Люблін. Вибороти цінний турнірний пункт господарям допоміг капітан дружини Кеннет Хансен, котрий здобув 10 очок і один бонус. Лідера жовто-червоно-чорних в Україні однак забракне. Данець братиме участь у змаганнях на своїй батьківщині і, не дивлячись на бажання тренера Іренеуша Квеціньского заявити гонщика на матч в Рівному, Хансен не буде в змозі вчасно потрапити на гонку.
 Значною проблемою залишається перетин польсько-українського кордону, так як на це витрачається декілька годин. З цієї причини в зустрічі не виступлять такі спортсмени, як Йозеф Франц, Міхаель Хадек та Олександр Конда, котрі мають ще гонки в суботу. Не зможуть змагатися  травмовані Патрик Норгард та Мартін Малек, а також Ласло Шатмарі, котрий має проблеми з паспортом. При цьому в недільному матчі задебютує Павел Пучко. Зважаючи на певні послаблення в складі, здається, що лідером колективу має стати Борис Мітурскі, котрий з середнім результатом у заїзді 1,864, є другим серед найрезультативніших гонщиків «Вовків». З хорошого боку він показав себе також під час чвертьфіналу особистого чемпіонату Польщі, що відбувся в четвер. Мітурскі посів там сьому позицію з 9-ма пунктами на своєму рахунку.
 В цих змаганнях також приймав участь один з лідерів «Каскаду» Станіслав Бужа. Виступив він дуже слабо і з результатом в один пункт опинився на останньому місці.
 - Перший раз в житті випали мені такі змагання, що практично у кожному заїзді я мав якийсь дефект. Спочатку свічка, потім виявилось, що карбюратор, а наразі не знаю, чи не було це пов`язано навіть з системою запалювання. Під`їжджав до стартової стрічки, а двигун починав працювати з перервами, не вдалось на ньому поїхати- пояснив після турніру Станіслав Бужа. 
 Найефективнішим гонщиком дебютанта польської ліги став інший поляк Пьотр Свіст. Майже 43-річний вихованець «Сталі» Гожув в середньому привозив по 2 пункти в кожному заїзді. Чимало очок крім нього та Бужи здобуває  Томаш Ремпала. У неділю багато чого буде залежати від виступу українських спортсменів, а також росіянина, котрий виступає за Україну, Кирила Цуканова, який скоріше за все стартуватиме з резерву. Здається, що через значні кадрові проблеми кроснян, «Каскад» має усі шанси на здобуття другої перемоги у ліговому матчі. Принаймі, іншого результату вболівальники не приймуть.

Заявлені склади:

КСМ Кросно:
1. Grzegorz Knapp
2. Jan Jaros
3. Borys Miturski
4. Damian Celmer
5. Zdenek Simota
6. Dawid Bąk

СК «Каскад» Рівне:
9. Stanisław Burza
10. Aleksandr Borodaj
11. Tomasz Rempała
12. Jarosław Poljuchowicz
13. Piotr Świst
14. Stanisław Ogorodnik

Початок змагань: 19:00
Головний суддя: Гжегож Соколовскі

автор: Wojciech Ogonowski
джерело: www.sportowefakty.pl



 
Переглядів: 1106 | Додав: автор | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти