Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 17 » Організація кваліфікації SEC коштує 100 тисяч злотих... Та бажаючих підзаробити небагато...
13:57
Організація кваліфікації SEC коштує 100 тисяч злотих... Та бажаючих підзаробити небагато...

   Після відмови проведення кваліфікаційної гонки до особистого чемпіонату Європи (SEC) у Рівному в зв'язку з ситуацією в Україні, перед організаторами змагань з'явилась несподівана проблема - де провести цю гонку? Польська фірма One Sport була впевнена, що відбудеться вона у Польші. Однак, несподівано для багатьох, міста-кандидати різко почали відмовлятись від запропонованих ідей. Зелена Гура, Грудзьондз і Люблін уже офіційно відмовились від організації гонки. І це при тому, що багато відомих польських гонщиків уже заявили, що SEC буде одним з пріоритетних для них змагань у 2014 році.

 
   Зокрема, виявили величезне бажання взяти участь в цьогорічному SEC такі гонщики, як Патрик Дудек, Гжегож Зенгота, Адріан Медзінські, Гжегож Валасек, Кшиштоф Каспшак, Себастіан Уламек, Януш Колоджей, Кшиштоф Бучковські, Мацей Яновські, Пшемислав Павліцкі і Пьотр Протасевич. Як видно з цього списку, усі вони можуть реально претендувати на місця в збірній команді Польші, а для вболівальників подивитися на таких майстрів "чорного спорту" вживу - це просто подарунок. Однак, для Польші квота на три кваліфікаційні гонки складає лише шість спортсменів. То ж відбір з цієї "TOP-11" буде надзвичайно складною процедурою. Хто саме виступатиме від Польші, визначить Головна Комісія Спідвею Польші після консультацій з тренером збірної Мареком Цешлаком. 
 
   Це так, до слова. Це - одна з причин, чому потрібно використовувати такий шанс. Тим більше, що організація гонки плюс призовий фонд є цілком доступні для більшості польських клубів. Тут, як мінімум, безпрограшний варіант у фінансовому плані. На все це потрібно до 100 тисяч польських злотих. Якщо вдатися до арифметики і знаючи приблизну вартість квитків у Польші на гонки подібного рівня, на трибунах необхідно зібрати хоча б три тисячі вболівальників... Враховуючи любов до спідвею, а також те, що по-вболівати буде за кого, можна не сумніватися, що гонка не буде затратною!
 
   В даний момент залишився запасний варіант з Лодзем. Однак, і тут не все оптимістично для One Sport. В компанії переконані, що якби президентом місцевого "Орла" був Вітек Шкідлевські, проблем не було б. Якою буде реакція теперішнього керівництва - не відомо. Сподіваються, що участь у гонці лідера клубу у цьому сезоні - шведа Антоніо Ліндбака повинна, все ж, відіграти свою роль у зацікавленності і клубом, і місцевою владою Лодзя у проведенні цих змагань. 
 
   Якщо ж і цей варіант не "зіграє" - гонка буде проведена за межами Польші. Першим кандидатом є Даугавпілс - знаючи любов до спідвею і турботу про вболівальників Володимира Рибнікова, такий шанс латвійці з своїх рук точно не випустять!
 
   До кінця поточного місяця One Sport повинна остаточно визначитись з місцем проведення першого кваліфікаційного раунду SEC.
 
 
Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
 
 
 
 
Категорія: SEC |
 
Переглядів: 692 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти