Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Май » 2 » ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ ПРО ГОНКУ В ЛАТВІЇ...
19:56
ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ ПРО ГОНКУ В ЛАТВІЇ...
   Сподівання українських вболівальників на вдалий виступ нашої збірної в Даугавпілсі під час кваліфікації до півфіналу Командного Кубка Світу не виправдалися. Одну з причин провального виступу збірної України у цих змаганнях озвучив Олександр Локтаєв.

   - "Для того, щоб боротися на рівних з суперниками у такій гонці, потрібна нормальна організація підготовки від федерації, нормальне фінансування. Лише за декілька днів до змагань мені зателефонувала особа, яка і близько не має жодного відношення до федерації, з пропозицією поїхати на гонку в Даугавпілс, пообіцявши при цьому, що там все буде на найвищому рівні. По приїзді виявилося, що жодного представника від нашої федерації в Латвії немає(!), оскільки у них з'явилися якісь проблеми організаційного характеру... В підсумку, мені довелося виконувати роль менеджера команди. Саме через такі обставини ми не змогли використати "джокера" в гонці, оскільки за всіма подіями я не міг встежити. Про що тут говорити, ми з Андрієм Карповим ще мали на чому виїжджати на доріжку, а ось Станіслав Мельничук і Андрій Кобрін змушені були всю гонку проїхати на одній парі шин, що і вилилося в такий результат...", - розповів Саша.

   Що ж, ще раз залишається відзначити нашу федерацію мотоциклетного спорту України за те, що вона вкотре проігнорувала участь спідвейної збірної України у змаганнях світового рівня... Стидно, друзі, стидно, коли про це починають говорити хлопці, які єдині з представників України у ВСІХ мотоциклетних дисциплінах прославляють нашу державу на світовому рівні, завойовуючи нагороди різного гатунку, в тому числі і золоті (Чемпіонат Європи серед пар - 2012)...







  
 
Переглядів: 1449 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.2/13
Всього коментарів: 2
Написал vovanspeedway, 08.05.2013 Спам

Переконаний, що настав той час, коли необхідно сказати правду про "функціїї" ФМСУ... Це паразитична громадська організація на тілі СПІДВЕЮ !!! А представники спідвею в цій організації переслідують виключно свої, приватні, інтереси. А про те, щоб захищати інтереси спортсменів-спідвеїстів, взагалі не йдеться мова... В підтвердження цих слів може стати поведінка двох представників України в судійській команді на пів-фіналі Чемпіонату Європи у Червонограді. Вони не тільки не виступили на захист Українського спортсмена Сашка Локтаєва, якого суддя, одноосібно прийнявши рішення, не допустив до перезаїзду, а й навіть не настояли на перегляді відеоповтору сольного падіння Яновського. А один із молодших "судіків" в закритому парку, сказав Сашкові: "Я б тебя тоже снял!" Їхня відсутність в Даугавпілсі просто пояснюється: Андрій Поріцький не дав грошей на поїздку! А за свої ці "патріоти спідвею" їздити не хочуть. На запитання: "Чому українські спідвеїсти виступають на міжнародних змаганнях в комбінезонах іноземних клубів?", дають універсальну, для байдужих, відповідь: "Нету денег". Якщо люди, що займають посади представників спідвею на рівні федерації, не можуть знайти кошти, а прості любителі спідвею - знаходять можливість, то навіщо нам "таке представництво" ? Заснування Федерації Спідвею України - ось що необхідно зробити ! І ніякої залежності від ФМСУ !
.

Написал Alex8410, 03.05.2013 Спам

"соромно" правильно буде, все ж... всі ми давно знаємо, що державі начхати на наших спорцменів будь-якого ґатунку, прикро, але факт...:'(

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти