Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Ноябрь » 14 » Олександр Локтаєв підписав контракт з Орлом Лодзь
13:15
Олександр Локтаєв підписав контракт з Орлом Лодзь

 Олександр Локтаєв приєднався до команди Орел Лодзь. По при попередні розмови тренера Вітольда Скшидлевського, вдалося збудувати склад, який може легко боротися за перші місця польської ліги спідвею.

 

      Колишній гонщик Фалубазу має відновитися у польській лізі спідвею, після річної дискваліфікації, яку отримав через вживання заборонених препаратів.

      - Де які люди мене відмовляли від цього трансферу, бо казали що це ризиковано. Але у мене інша думка. Цей юнак ще має що доказати. Усім хто поставив на ньому православний чи католицький хрест, захоче щось показати. Технікою має бути забезпечений. А також психічно має бути підготовлений. - розповів Вітольд Скшидлевські.

       Локтаєв - це багаторазовий медаліст чемпіонатів Росії та України. Народився у російському місті Балаково, але з 2011 року отримав громадянство України за яку почав виступати на міжнародних змаганнях. А у 2014 році повернувся у Росію. Локтаєву виповнилося 22 роки, але його кар`єра півтора роки тому стала під знаком запитання.

      - Ми змогли помагати тим, кому щось у житті не вийшло. У нас такі люди відроджувалися. Кожний з них має право на другий шанс. Вірю, що так буде і в цьому випадку. На мою думку Локтаєв в барвах Орла Лодзь після сезону 2017, буде мати багато пропозицій, від клубів з Екстраліги. - говорить директор Лодзі.

      Олександр Локтаєв є сьомим спортсменом у команді Орел Льодзь. Раніше контракти підписали Міхал Пьосіцькі, Рохан Тунгейт, Ханс Андерсен, Едвард Мазур, Рорі ШлейнРоберт Міськовяк та юніор Матеуш Блонжиковський. І це ще не кінець...

 

 

Джерело: espeedway.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: І Польська ліга |
 
Переглядів: 802 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти