Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Январь » 15 » ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ: "БУДУ ВИКЛАДАТИСЬ НА 100%"
19:46
ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ: "БУДУ ВИКЛАДАТИСЬ НА 100%"
   В сезоні 2013 року один з кращих юніорів світу Олександр Локтаєв захищатиме кольори "Полонії" з Бидгощі. З цього приводу він прибув з Росії до Польші обговорити умови контракту з керівництвом клубу, а згодом і поділився своїми думками стосовно своєї аренди з "Фалубазу".


  - "Хотів з'ясувати усі умови свого контракту в Бидгощі і провести перше знайомство з фанами команди. Контракт у мене підписаний з "Фалубазом" до 2015 року. Цей рік проведу в аренді. В Зеленій Гурі у мене залишилось дуже багато вірних друзів і вболівальників. Це моя перша команда в Польші, саме "Фалубаз" допоміг мені провести якісну підготовку до минулорічного сезону після того, як мене "кинули" так звані керівники в Рибніку. Я дуже вдячний всім людям, які мені тут допомагали і підтримували".


   Бидгощ для Локтаєва є знайомим містом. Саме тут Саша мешкає протягом сезону:


  - "Протягом останніх чотирьох років я дуже багато часу проводив саме в Бидгощі. Уже є в мене друзі і фанати тут. Кілька разів звертався до керівництва "Полонії" з проханням провести тренування і жодного разу не отримав відмови. Маю надію, що своїми виступами у 2013 році зможу завоювати прихильність ще більшої кількості вболівльників. В кожній гонці буду викладатись на 100% своїх можливостей. З нетерпінням очікую на дуелі з "Фалубазом". В цих матчах особливо важливо буде для мене показувати хороші результати. Також гадаю. що боротьба за виживання в Екстралізі - це не межа "Полонії". Є всі шанси поборотись за вихід у плей-офф".

   Роберт Довхан після презентації команди
   
   
   По завершенні сезону Саша повернеться до Зеленої Гури. Сподівається наш юніор на те, що після змін в регламенті зможе стати основним гонщиком "Фалубазу":


  - "Дуже хочу боротись за нагороди в складі "Фалубазу". Маю надію, що цей рік піде мені на користь. Мрію про те, щоб у мене були фанати у двох містах, які завжди мене підтримуватимуть".


   Презентація команди "Фалубаз"


 
Переглядів: 1171 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти