Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Май » 28 » ОДНИМ ЛОКТАЄВИМ СИТИМ НЕ БУДЕШ + фото
21:07
ОДНИМ ЛОКТАЄВИМ СИТИМ НЕ БУДЕШ + фото
Завершився перший півфінал командного чемпіонату світу серед юніорів. На жаль, збірна УКРАЇНИ не змогла пробитись у фінал, пропустивши попереду себе значно сильніших поляків та шведів. Чи потрібно дивуватись цьому? Я думаю не варто, оскільки сьогоднішні старти показали, що в даний момент лише один ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ може гідно представляти нашу країну на міжнародній арені серед юніорів. А цього вкрай замало...
  Та й сам ЛОКТАЄВ виступив досить посередньо. Мабуть вдався взнаки дальній переїзд з Данії, де напередодні він провів відмінну гонку в національному чемпіонаті Данії. Для порівняння, шведи після чергового туру національної першості, який відбувся ще 23 травня, відразу на наступний день вирушили до Польші. Як кажуть, відчуйте різницю.
Якщо перед самим початком гонки ще були якісь надії на вдалий виступ нашої команди, то вже після першої серії заїздів стало зрозуміло, що боротись збірна УКРАЇНИ буде лише сама з собою. Було помітно, що шведи і поляки на голову сильніші від нас і на дві голови - від чехів. Відповідно, і чехи не загрожували третій позиції українцям, оскільки прибули вони до Польщі явно за олімпійським принципом - головне не перемога, а участь.
  Чому ж ми настільки слабші за суперників? Тут відповідь досить проста. У них є свої чемпіонати, при чому можливо, найсильніші чемпіонати у світі. І там у клубах на цих юніорів роблять чималу ставку. Практично кожен юніор збірних ПОЛЬЩІ та ШВЕЦІЇ, які брали участь у цій гонці, є одним із лідерів у своїх клубах. А що у нас? Ну, ЛОКТАЄВ зрозуміло, у нього практики вистачає. А решта юніорів? КОБРІН другий рік поспіль не може вийти на більш - менш стабільний рівень. ТЕЙГЕЛ, минулого року значно додав у техніці, виступаючи в УЛС та різних турнірах. В цьому сезоні він ще не показував добротних результатів. ЦУКАНОВ виграв особистий чемпіонат України в квітні, і після цього його немов заклинило! Не їде, і все. Ну, а СТАС ОГОРОДНИК ніколи і не був найсильнішим з юніорів. Просто в даний момент сильнішого навіть за нього в Україні немає.
  Враховуючи все вище сказане, виникає питання до ФМС України: що буде далі з українським спідвеєм? Де будуть отримувати практику наші спортсмени? Чемпіонат України сезону 2011 року відбудеться? Якщо не будь дані відповіді на ці питання в найближчому майбутньому, не виключаю варіанту, що в наступному році ми уже будемо третіми. В кваліфікації... Та й то в кращому випадку...

ПО ЗАЇЗДАХ :

1. АНДЕРССОН, П. ДУДЕК, ХАДЕК, ЦУКАНОВ
ДУДЕК до кінця намагався боротись з шведом, проте без результатно. ЦУКАНОВ знову провалює старт...Вічна проблема Кирила.

2. ПШЕМИСЛАВ ПАВЛІЦКІ, ГУСТАФФСОН, КОБРІН, ЧЕЙКА
Впевнений старт польського спортсмена, КОБРІН спочатку намагався пресингувати шведа, та потім все - таки відпустив його.

3. ЛОКТАЄВ, ЯНОВСЬКІ, ЛІНДГРЕН, ХОЛУБ
Браво Олександр! Відмінний старт, впевнено пройдено всі чотири круги, відмінна перемога у заїзді!!!

4. ЗМАРЗЛІК, НІЛЬССОН, ТЕЙГЕЛ, МІЛІК
Вперта боротьба на першому колі між поляком та шведом завершується проривом уперед ЗМАРЗЛІКА. ТЕЙГЕЛ впевнено фінішує третім. Чехи сьогодні явні аутсайдери.

5. СУНДСТРЕМ, ПЬОТР ПАВЛІЦКІ, М.ДУДЕК, ОГОРОДНИК
Шведи сьогодні налаштовані дати серйозний бій господарям. На жаль, Огороднику не вдалось зачепитись хоча б за одне очко.

Після першої серії заїздів ситуація наступна:
1.ПОЛЬША - 12, 2.ШВЕЦІЯ - 11, 3.УКРАЇНА - 5, 4.ЧЕХІЯ - 2.
Потрібно не відпускати нашим хлопцям далеко вперед ліерів. Надздоганяти буде дуже складно...

6. ПЬОТР ПАВЛІЦКІ, НІЛЬССОН, ХОЛУБ(п), ЦУКАНОВ(п/д)
Цуканов при спробі обійти Нільссона зазнає падіння. Перезаїзд без українців впевнено виграє Павліцкі. Також до фінішу не дістається Холуб.

7. СУНДСТРЕМ, П.ДУДЕК, МІЛІК, КОБРІН
Брак стартів у цьому сезоні дається взнаки у Кобріна. Слабкий старт - і підсумок четверте місце у заїзді. Поляки та шведи, на жаль, поза конкуренцією сьогодні.

8. АНДЕРССОН, ПШЕМИСЛАВ ПАВЛІЦКІ, ЛОКТАЄВ, М.ДУДЕК
Шведи надздоганяють по очках господарів, а Локтаєв лише третій. Шансів у нашої команди на продовження боротьби за вихід до фіналу уже практично немає. У чехів їх і не було...

9. ЯНОВСЬКІ, ГУСТАФССОН, ХАДЕК, ТЕЙГЕЛ
Знову основна боротьба точиться між поляками та шведами. Господарі виходять вперед, а чехи повільно надздоганяють УКРАЇНУ.

10. ЗМАРЗЛІК, ЛІНДГРЕН, ОГОРОДНИК, ЧЕЙКА
Поляки починають по-маленьку відриватись від шведів, а ОГОРОДНИК завойовує перше своє очко у сьогоднішній гонці.

Після другої серії заїздів турнірна таблиця виглядає так:
1.ПОЛЬША - 25, 2.ШВЕЦІЯ - 23, 3.УКРАЇНА - 7, 4.ЧЕХІЯ - 4
Якщо так піде і далі, скоріше за все поляки і шведи потраплять у фінал. Питання лише в тому, хто з якої позиції.

11. ПШЕМИСЛАВ ПАВЛІЦКІ, ЛІНДГРЕН, МІЛІК, ЦУКАНОВ
ЦУКАНОВ знову розчаровує, з самого старту міцно "осівши" на осанній позиції. ПАВЛІЦКІ випереджає ЛІНДГРЕНА і привозить чергові три очки в копілку полякам

12. НІЛЬССОН, ЯНОВСЬКІ, КОБРІН, М.ДУДЕК
Все та ж картина і у третій серії заїздів. Шведи з поляками вирішують між собою, хто ж буде першим, а наші хлопці раз за разом доказують чехам, що вони таки сильніші за них.

13. СУНДСТРЕМ, ХАДЕК, ЛОКТАЄВ, ЗМАРЗЛІК
А ось і перший провал у поляків! ЗМАРЗЛІК, який до цього виграв два заїзди з двох, явно проспав старт, і до фінішу так і не спромігся зачепитись хоча б за очко. СУНДСТРЕМ впевнено виграє свій третій заїзд, а ось ЛОКТАЄВ, практично весь заїзд просидівши "на колесі" у чеха, так і не зміг його дотиснути.

14. АНДЕРССОН, ТЕЙГЕЛ, ЧЕЙКА, ПЬОТР ПАВЛІЦКІ (д/2)
Після ЗМАРЗЛІКА проблеми ще більш відчутні з'являються і у ПАВЛІЦКІ! За дві хвилини він не зміг привести "до тями" свій мотоцикл, і був знятий з заїзду. АНДЕРССОН впевнено перший, ТЕЙГЕЛ не без боротьби таки відстояв друге місце перед ЧЕЙКОЮ.

15. ГУСТАФССОН, П.ДУДЕК, ЦУКАНОВ, ХОЛУБ
І Впевнений старт, впевнено пройдена вся дистанця - і перемога на рахунку шведа. ДУДЕК без боротьби другий, а ЦУКАНОВ нарешті відкрив лік своїм очкам у цій гонці.

Після трьох серій заїздів :
1.ШВЕЦІЯ - 37, 2.ПОЛЬША - 32, 3.УКРАЇНА - 12, 4.ЧЕХІЯ - 8

16. СУНДСТРЕМ, ЦУКАНОВ, ЯНОВСЬКІ, ЧЕЙКА
Неймовірний ЛІНУС СУНДСТРЕМ сьогодні! Жодного шансу своїм суперникам не залишає швед. Ну, і ЦУКАНОВ нарешті демонструє свій рівень, залишаючи за спиною ЯНОВСЬКІ.

17. АНДЕРССОН, ЗМАРЗЛІК, КОБРІН, ХОЛУБ
Схоже, шведи таки не віддадуть уже перемоги. Надто впевнено вони виглядають сьогодні. ЗМАРЗЛІК атакував шведа до самого фінішу, та без толку. КОБРІН впевнено фінішує на третій позиції.

18. ЛОКТАЄВ, ПЬОТР ПАВЛІЦКІ, ГУСТАФССОН, МІЛІК
Друга перемога ЛОКТАЄВА сьогодні далась складніше, ніж перша. ПАВЛІЦКІ всю дистанцію пресингував, і лише перед останнім поворотом змирився з перемогою українця.

19. П.ДУДЕК, ЛІНДГРЕН, М.ДУДЕК, ТЕЙГЕЛ
Сильний старт ПАТРИКА ДУДЕКА приносить йому перемогу у заїзді. На другому колі ТЕЙГЕЛА проходить М.ДУДЕК і до фінішу не віддає українцю третю позицію.

20. ПШЕМИСЛАВ ПАВЛІЦКІ, НІЛЬССОН, ХАДЕК, ОГОРОДНИК
Поляки поступово скорочують відставання від шведів, а чехи намагаються більш - менш пристойно завершити цю гонку. Другий поспіль заїзд чехи виграють в наших хлопців.

Перед останньою серією заїздів :
1.ШВЕЦІЯ - 48, 2.ПОЛЬША - 43, 3.УКРАЇНА - 18, 4.ЧЕХІЯ - 10
Зі 100% результатом дистанцію долають лише шведи - ДЕННІС АНДЕРССОН та ЛІНУС СУНДСТРЕМ. Найрезультативніший в нашій команді ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ - 8 пунктів.

21. ЛОКТАЄВ, ГУСТАФССОН, ЗМАРЗЛІК, М.ДУДЕК
Третя перемога ЛОКТАЄВА у досить гарному стилі. ГУСТАФССОН і ЗМАРЗЛІК змагались між собою за другу позицію, чим і скористався Олександр.

22. ПЬОТР ПАВЛІЦКІ, ХАДЕК, КОБРІН, ЛІНДГРЕН (п/д)
ЛІНДГРЕН допускає падіння і перезаїзд без шведів. Цим сповна користується ПЬОТР ПАВЛІЦКІ, скорочуючи відставання поляків до трьох очок! Ще буде боротьба за перше місце!

23. НІЛЬССОН, П.ДУДЕК, ЛОКТАЄВ, ЧЕЙКА
Шведи відразу реагують на намагання господарів приблизитись до себе перемогою НІЛЬССОНА. Враховуючи те, що у шведів у двох заключних заїздах поїдуть АНДЕРССОН та СУНДСТРЕМ, особливих проблем із завоюванням титулу переможця півфіналу у них не повинно виникнути. ЛОКТАЄВ провалив старт, прте одне очко до скарбнички збірної УКРАЇНИ все ж привіз.

24. СУНДСТРЕМ, ПШЕМИСЛАВ ПАВЛІЦКІ, ХОЛУБ, ТЕЙГЕЛ
Збірна ШВЕЦІЇ - переможець першого півфіналу командного чемпіонату світу серед юніорів! Прекрасний виступ СУНДСТРЕМА у всіх п'яти заїздах, жодного втраченого очка!!!

25. ЯНОВСЬКІ, АНДЕРССОН, МІЛІК, ОГОРОДНИК
В останньому заїзді ЯНОВСЬКІ впевнено виграє у АНДЕРССОНА, ставши єдиним гонщиком, який зміг випередити потужного шведа. Наш ОГОРОДНИК без шансів четвертий.

РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРШОГО ПІВФІНАЛУ КОМАНДНОГО ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ СЕРЕД ЮНІОРІВ :

1. ШВЕЦІЯ 58

1. ДЕННІС АНДЕРССОН 14 (3,3,3,3,2)
2. СІМОН ГУСТАФССОН ( капітан ) 10 (2,2,3,1,2)
3. ЛЮДВІГ ЛІНДГРЕН 7 (1,2,2,2,п)
4. КІМ НІЛЬССОН 12 (2,2,3,2,3)
5. ЛІНУС СУНДСТРЕМ 15 (3,3,3,3,3)

2. ПОЛЬЩА 54

1. ПШЕМИСЛАВ ПАВЛІЦКІ 13 (3,2,3,3,2)
2. ПАТРИК ДУДЕК 11 (2,2,2,3,2)
3. МАЦЕЙ ЯНОВСЬКІ ( капітан ) 11 (2,3,2,1,3)
4. БАРТОШ ЗМАРЗЛІК 9 (3,3,0,2,1)
5. ПЬОТР ПАВЛІЦКІ 10 (2,3,d,2,3)

3. УКРАЇНА 23

1. КИРИЛ ЦУКАНОВ ( капітан ) 3 (0,п,1,0,2,-)
2. АНДРІЙ КОБРІН 4 (1,0,1,1,1)
3. ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ 12 (3,1,1,3,3,1)
4. ВОЛОДИМИР ТЕЙГЕЛ 3 (1,0,2,0,0)
5. СТАНІСЛАВ ОГОРОДНИК 1 (0,1,-,0,0)

4. ЧЕХІЯ 14

1. МІХАЕЛЬ ХАДЕК ( капітан ) 7 (1,1,2,1,2)
2. РОМАН ЧЕЙКА 1 (0,0,1,0,0)
3. ЯН ХОЛУБ 1 (0,п,0,0,1)
4. ВАЦЛАВ МІЛІК 3 (0,1,1,0,1)
5. МІХАЛ ДУДЕК 2 (1,0,0,1,0)









Категорія: Юніорські змагання |
 
Переглядів: 1064 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 3.8/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти