Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Ноябрь » 7 » Новини "Влукняжа" Ченстохова
20:55
Новини "Влукняжа" Ченстохова
   Російський гонщик Еміль Сайфутдінов разом зі своїм менеджером Томашем Сускевичем відмовлялися підписувати новий контракт з командою "Влукняж" Ченстохова. Причиною цьому вони називають заборгованість клубом перед гонщиком в сумі 1 мільйон польських злотих. За інформацією польських ЗМІ така ситуація виникла в зв'язку з арештом одного з спонсорів клубу. 

   Проте уже сьогодні з'явилася інформація, що Емілю повернуть чесно зароблені гроші. Першу частину боргу він повинен отримати до кінця листопада, решту - на початку наступного року. Але і цей факт не гарантує старти Еміля в сезоні 2014 року за "Влукняж". Павел Мізгальські (президент "Влукняжа"):

  - "Домовлятися про контракт потрібно не стільки з Емілем, як з Сускевичем. Саме він опікується гонщиком і його командою. Вони разом повинні визначитися, в якій команді хочуть виступати. В свою чергу можу заявити, що ми дуже хочемо бачити Сайфутдінова у складі нашого клубу. Ми дуже поважаємо його і знаємо, що він є одним з найкращих гонщиків світу, який лише через фатальні обставини не став чемпіоном світу цього року. Ми дуже вдячні йому за те, що з розумінням поставився до фінансової ситуації, яка виникла в клубі недавно. В свою чергу "Влукняж" зобов'язався перед Емілем погасити усі заборгованності, і ми це зробимо не залежно від того, буде він захищати кольори нашого клубу, чи ні. Хоча, ще раз повторюсь, що Сайфутдінов нам дуже потрібен. Однак, якщо він отримає більш вигідну пропозицію від іншого клубу і захоче піти від нас, ми йому перешкоджати не будемо". 

   Ситуаіця з Емілем повинна прояснитися до кінця цього місяця. В даний момент росіянин перебуває, як вільний агент з "попередньою домовленністю" про старти у наступному сезоні в Ченстохові.

----------------------------------------------------------------------------------------------

   Тим часом, "Влукняж" уже підписав контракти з трьома гонщиками. На три роки "Львами" стали "вікінги" - один з кращих юніорів світу, датчанин Мікаель Єпсен Єнсен, і норвежець з польським громадянством Руне Холта. Вони і цього сезону виступали переважно в парі, демонструючи досить пристойні результати. Керівництво "Влукняжа" має надію, що в наступному сезоні ця зв'язка стане ще більш продуктивнішою, і зможе принести команді чимало користі.

   Третім "підписаним" гонщиком став юніор команди Артур Чая, який провів найкращий сезон у своїй не довгій, поки-що, кар'єрі. За підсумками сезону, він замкнув десятку кращих юніорів Екстраліги, що вже є неабияким досягненням для гонщика, про якого ще минулого року мало хто згадував. Окрім цього, своїми стараннями і результатами він став одним з основних гонщиків юніорської збірної Польші.

   Окрім цієї трійки також мають контракти з клубом, підписані ще минулого року, Григорій Лагута і Рафал Шомбєрські. Якщо "Влукняжу" все ж таки вдасться домовитися з Емілем Сайфутдіновим, у наступному сезоні команда з Ченстохови обов'язково побореться за один з комплектів нагород.


О.Кульбаченко

     
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 905 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти