Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Июль » 3 » Новини російського спідвею
23:34
Новини російського спідвею
   Покарання Андрія Кудряшова... Звернення владивостокського "Востока" до МФР... Матч "Восток" - СК Октябрський не відбудеться... Звернення вболівальників СК "Турбіна" Балаково до небайдужих... Еміль Сайфутдінов пропустить Командний Кубок Світу... "Мега-Лада" - СК "Турбіна"...
 
   Андрій Кудряшов за неспортивну поведінку під час матчу КМЗ Люблін - "Літекс" Острув, про що ми уже писали, отримав покарання у вигляді чотирьохматчевої дискваліфікації. Таке рішення було прийнято PZM на черговому засіданні. Нагадаємо, що в чотирнадцятому заїзді даного матчу Кудряшов зазнав падіння, перебуваючи на четвертій позиції, і навіть не намагався підвестися і забрати мотоцикл за межі доріжки, чим створив небезпечну ситуацію для гонщиків, які продовжували боротьбу за залікові очки.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   В трекову комісію МФР, а також на ім'я президента МФР Андрія Ледовського, поступило звернення від клубу "Восток" Владивосток з проханням розглянути відповідність категорій і стартових номерів в заявці "Мега-Лади" в матчі командного чемпіонату Росії, який відбувся 27 червня у Владивостоці і завершився боєвою нічиєю - 45:45.

   На думку представників "Востока", тольятинська "Мега-Лада" при подачі остаточної заявки на цей поєдинок відступила від пунктів регламенту проведення змагань командного чемпіонату Росії. Звідси виходить, що результат резервного гонщика категорії "В" має бути анульованим. Офіційна відповідь на це клопотання має надійти до кінця цього тижня.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   Матч "Восток" - СК Октябрський не відбудеться. Про це офіційним листом у МФР і владивостокський клуб повідомили представники суперника. Причина банальна - немає коштів на такий далекий виїзд команди...


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   Як ми уже писали взимку, не все так гладко виглядає з фінансами і в одного з найсильніших клубів Росії СК "Турбіна". Тому вболівальники звернулися до небайдужих людей з проханням допомогти їхній улюбленій команді "вижити" у цій скрутній ситуації:

  - "Грошей, які обіцяв виділити губернатор нашої області як не було, так і немає. Зарплату гонщикам платити немає чим, "очкові" також, роботу механіків... Немає чим!... Ми звертаємося до всіх, хто адекватно оцінить ситуацію і зможе допомогти нашій команді. Допоможіть матеріально, хто скільки може!"


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   Еміль Сайфутдінов не виступатиме за збірну Росії на Командному Кубку Світу! Лідер генеральної класифікації Гран-Прі вирішив не ризикувати травмою ступні, яку отримав в матчі польської Екстраліги між його "Влукняжем" і гожувською "Сталлю". Це пошкодження не завадило йому збільшити свій відрив від переслідувачів на Гран-Прі Данії, а також виступити в двох останніх матчах його клубу в Гожуві і Тарнуві. Повернутися на доріжку Еміль планує 21 липня, що означає пропуск росіянином важливого матчу його клубу проти "Унібакса" Торунь найближчої неділі. Еміль Сайфутдінов:

  - "Медики оглянули мою ступню і сказали, що мені необхідно взяти паузу в стартах, оскільки подальші виступи з такою травмою могли дуже погано завершитись для мене. Необхідний час, щоб кість нормально зрослась. Для цього потрібно пожертвувати такими відповідальними стартами, як Командний Кубок Світу..." 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


   Завтра на треці Спортивно-Технічного комплексу імені Анатолія Степанова у Тольятті відбудеться супер-битва титанів російського спідвею. Місцева "Мега-Лада" прийматиме СК "Турбіну". Переможець матчу одноосібно очолить турнірну таблицю першості. На цей поєдинок Олег Кургускін (тренер "Мега-Лади") в обов'язковому порядку викликав Олександра Локтаєва, без якого тольятинці обходилися у попередніх матчах. Це свідчить про надважливий статус цієї зустрічі, в якій буде вирішуватись дуже багато, а, можливо, і доля чемпіонства.

  "Мега-Лада"

  9. Артем Лагута (А)
10. Віталій Бєлоусов (В)
11. Олександр Локтаєв (В)
12. Даниїл Іванов (В)
13. Михаїл Литвинов (С)
14. Микита Федоров (С)
15. Віктор Кулаков (В)
16. Сергій Агальцов (С)

  СК "Турбіна"

  1. Роман Поважний (А)
  2. Володимир Бородулін (В)
  3. Андрій Кудряшов (В)
  4. Денис Носов (В)
  5. Володимир Морозов (С)
  6. Андрій Чинділов (С)
  7. Ілья Чалов (В)
  8. Максим Соснов (С)

   Турнірна таблиця:


МВНПО+/-
1. СК "Турбіна" Балаково32014+65
2. СК Салават32014-27
3. "Мега-Лада" Тольятті31103+24
4. "Восток" Владивосток31113+21
5. СК Октябрський30030-83




   

   
   
   
 
Переглядів: 977 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти