Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Ноябрь » 15 » Новини про Еміля Сайфутдінова
02:53
Новини про Еміля Сайфутдінова
   Росіянин Еміль Сайфутдінов став ключовою фігурою у спідвейному світі за останній тиждень. Він зробив досить сенсаційну заяву стосовну війни між BSI і SEC, а також визначився, де буде виступати в наступному сезоні в польській Екстралізі. Вірніше буде сказано, де він точно не виступатиме.


   Вихованець салаватської школи спідвею виступив з різкою критикою в напрямок BSI, зробивши при цьому сенсаційну заяву. Еміль:

  - "Останнім часом я досить серйозно почав задумуватись, чи варто стартувати в Гран-Прі. Виступи серед еліти не дешеві, а прибутку немає взагалі. До останнього часу моїми спонсорами на етапах світової серії були польські місцеві фірми, за що їм велика подяка! Зі сторони Росії підтримки немає жодної. Більшість європейських гонщиків, щоб поборотись за медалі Гран-Прі, підписують вигідні контракти. В мене цього немає. Я навіть контракту в російській лізі немаю! Все, що в мене є - так це виграні чотири етапи Гран-Прі. Маю великі сумніви, що виграна чергова медаль покращить мою ситуацію в Росії. Тому я маю наміри відмовитися від участі в Гран-Прі. Для того, щоб боротися за найвищі місця, потрібне відповідне фінансування, без якого високих результатів не буде. Мене цікавить лише боротьба за нагороди, а не їзда на середніх швидкостях. Плюс до того, я не можу зрозуміти політику BSI, яка категорично заборонила гонщикам Гран-Прі виступати в SEC. Я не розумію цього! Це все може функціонувати, не заважаючи при цьому один одному".

   Перед цим, відкритим листом з підписами на адресу FIM висловили своє незадоволення рішенням про заборону участі гонщиків в Гран-Прі і SEC такі гонщики, як Томаш Голлоб, Андреас Йонссон і Нікі Педерсен. 



   Тим часом Еміль остаточно вирішив залишити Ченстохову. "Влукняж" все ще не розрахувався з гонщиком за цей сезон, однак, як уже повідомлялось, надав гарантії погашення заборгованості. Та цей факт не переконав Сайфутдінова підписати нову угоду з клубом. Про це повідомив президент "Влукняжа" Павел Мізгальські:

  - "Ми й надалі були б дуже щасливі, якби побачили у наступному сезоні в складі нашої команди Еміля. Однак, гонщик разом зі своїм менеджером вирішили, що виступати за "Влукняж" вони не будуть. Це їхнє право. Я завжди підтримував, підтримую і буду підтримувати гонщика. Він дуже багато зробив для нашого клубу, і ми повинні прийняте достойно його рішення".

   Скоріше за все, "російська торпеда" у наступному сезоні Екстраліги захищатиме кольори "Унії" Лєшно або "Унібакса" Торунь.








 
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 1017 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти