Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Декабрь » 2 » Нові контракти в Торуні
17:00
Нові контракти в Торуні

У Торуні відбулась прес-конференція, де було озвучено прізвища гонщиків, які будуть захищати честь місцевого клубу. Також вболівальники дізнались ім`я нового менеджера клубу.


Матей Кус, Руне Холта та Кароль Зомбік будуть стартувати під кольорами клубу Унібакс Торунь. Про кадрову ситуацію в клубі розповів президент клубу Войцех Степнєвскі. - Діючі контракти з нашим клубом мають Адріан Медзінскі, Райн Салліван та Кріс Холдер. Основними юніорами будуть брати Пульчинскі та Бартош П`єтриковскі. Також ми сьогодні повідомляємо, що до нашого складу увійдуть Кус, Холта та Зомбік.

Теоритично функція запасних буде у Куса та Зомбіка. Однак президент клубу запевнив, що в складі будуть ті гонщики, які матимуть кращу спортивну форму. - Місця у складі гарантовано належать Саллівану, Холдеру, Холті та Медзінському. Тобто залишається одне місце і три гонщики. Його отримає той, хто буде мати кращу форму. - запевнив президент клубу.


У 2011 році менеджером клубу буде Славомір Крайом, якого, за словами президента, переконати до  співпраці було важко. - Славомір буде нашим менеджером, він досвідчена людина. Все, що було зроблено в Унії за останніх 5 років - це його заслуга. Контракт укладений на один рік. - сказав презес Торуні.




www.sportowefakty.pl



 
Переглядів: 749 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти