Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июнь » 23 » НІКІ ПЕДЕРСЕН: "НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ НІКОМУ НІЧОГО ДОВОДИТИ"
09:48
НІКІ ПЕДЕРСЕН: "НЕ ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ НІКОМУ НІЧОГО ДОВОДИТИ"

   Нікі Педерсен після перемоги на першому етапі SEC 2015 в Торуні поділився своїми враженнями про цей цикл і атмосферу, яка панувала на трибунах. Датчанин не розуміє, чому вболівальники його освистують.

 

   Нікі Педерсену дуже подобається організація фірмою One Sport змагань Speedway European Cup. Висловив навіть думку, що відчуває себе частиною цієї родини:

 

 - "One Sport відмінно справляється, і я завжди говорив, що відчуваю себе частиною цієї родини. Тут відмінні люди. Ми працюємо разом, працюємо, коли є якісь проблеми в когось. Це дуже відверті люди в спілкуванні з гонщиками, і я щасливий, що також в цій системі. Дуже мені це подобається і я знаю, що вони також задоволені, коли з ними співпрацюють".

 

   Датчанин виступає в Гран-Прі і SEC одночасно. Загалом, це 16 етапів в обидвох циклах. Гонщик вважає, що це забагато, і стверджує, що організаторам Гран-Прі потрібно зменшити кількість етапів до 8-ми:

 

 - "Мені поки-що вдається вдало виступати, хоча вважаю, що ГП повинно бути не більше 8-ми етапів. Приємно брати участь в SEC і ГП, але потрібно визнати, що система SEC є кращою".

 

   Популярний "Пауер" був освистаний під час презентації SEC-у в Торуні, і перед кожним своїм стартом також чув свист вболівальників. Як реагує на це датчанин?

 

 - "Я - 100%-й спідвеїст! Не зобов'язаний нікому нічого доводити. Стартую вже 25 років і не змушений цього робити, просто насолоджуюсь їздою. Коли стартую і стрічка іде вгору, ні про що інше не думаю, як про свою їзду. Це робить мене сильнішим. Як уже говорив раніше, хочеться трішки і публіку порадувати, щоб побачити усмішки на їхніх обличчях. На початку освистують, а ближче до кінця змагань вже аплодують. В цьому спорті потрібно мати характер. Якщо він є скучним, люди не потягнуться за тобою. Через це і потрібно мати сильний характер, який у мене присутній".

 

   Протягом останнього часу не вщухають розмови про епізод "Педерсен-Хенкок". Датчанина постійно запитують, чи після того випадку в Швеції розмовляв з Хенкоком:

 

 - "Хотів поступити по-чоловічому, тому і відразу пішов до нього для розмови віч-на-віч, після якої був ще більше розлютований. Думаю, що в цей момент він мав якісь проблеми в собі. Такий поважний чоловік, як Грег, а втратив контроль над собою... Як зауважила більшість, нічого поганого я не зробив. Така є боротьба, а в мене все виходило добре і я його випереджав. Не знаю, про що він тоді думав. Нічого поганого я не хотів. Такий є спідвей".

 

   Нікі Педерсен перед гонкою зустрічався з колишнім польським боксером Даріушем Міхальчевським. Датчанин був приємно здивованим, що така відома постать хотіла з ним порозмовляти. Запитання з елементами жарту було наступним: Чи не брав Нікі свого часу уроків боксу?: 

 

 - "Я ніколи і ніде не б'юся. Все намагаюсь вирішити тільки на доріжці. Знаєте, він підійшов до мене і сказав: "Я поважаю тебе, Нікі. Цей твій характер... Щось неймовірне!". Це дуже приємно, коли до тебе підходить така особа і висловлює свою повагу за той характер в спорті, без якого нікуди. І коли вже така людина говорить подібні речі, це має дуже велике значення для мене!"

 

zuzelend.com

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 652 | Додав: jktu86 | Теги: Хенкок, Данія, Педерсен, Польша, Торунь | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти