Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 19 » НЕОФІЦІЙНИЙ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ СЕРЕД ПАР - 2011
14:41
НЕОФІЦІЙНИЙ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ СЕРЕД ПАР - 2011
   4 вересня в польському місті Рибнік на стадіоні МОСіР відбудуться змагання за кубок Вугільної Компанії С.А. - "Неофіційний чемпіонат світу серед пар по спідвею". Спонсором виступить компанія по видобуванню вугілля, яка є однією з найпотужніших в цій сфері у Європі, і об'єднує п'ять підприємств і п'ятнадцять шахт.
 
   Офіційно змагання такого роду проводяться з 1970-го року, проте в 1993-му проведені не були. З 1994-го до 1998-го року регламент змагань дещо змінився, і вони проводились під назвою "Командний чемпіонат світу".
 
   Як не дивно, але поляки лише одного разу ставали чемпіонами світу в цій дисципліні. Та й було це в далекому 1971-му році. Найбільше перемог тут на рахунку датчан - вісім. Українцям ще жодного разу не вдавалось зійти на подіум цих змагань.
 
   Уже відомо, що в цій гонці участь приймуть пари з Польші, України, Сша, Росії, Швеції, Данії та Великобританії. В Рибніку виступлять такі спортсмени, як Грег Хенкок, Кшиштоф Каспчак, Андрій Карпов, Григорій Лагута та Антоніо Ліндбак. Гонка складається з 21-го заїзду, які і повинні виявити найсильнішу пару світу 2011-го року.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 797 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти