Переклад

Статистика




Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Май » 14 » Назріває скандал в Лєшно...
12:40
Назріває скандал в Лєшно...

    "Унія" Лєшно перед сезоном вважалась реальним претендентом на нагороди польської Екстраліги. Такими вони є і надалі, однак через проблеми у відносинах всередині команди, про які останнім часом не соромляться говорити гонщики, шанси "біло-синьої" команди на призові місця з кожним туром і днем виглядають все більш примарними.

   Вже неодноразово доводилось чути нарікання багатьох гонщиків на "самолюбство" Нікі Педерсена. Про це говорили ще минулими роками, коли триразовий чемпіон світу захищав кольори жешувської "Марми". Тепер терпіння не витримало і в гонщиків "Унії" - Гжегожа Зенготи, Даміана Балінського і Пшемислава Павліцького, який після матчу з "Фалубазом" сказав наступне:

 - "Я виграв старт заключного заїзду, але мій колега не дозволив мені вийти в лідери..."

   Про те, що Нікі Педерсен завжди ставить свої особисті інтереси на перший план, перед інтересами команди, знають усі вболівальники спідвею. І це є проблемою усіх клубів, кольори яких захищає титулований датчанин. І якщо ще декілька років тому на це менше звертали уваги, то останніми сезонами нарікати за це на Педерсена почали практично всі. Теперішній "шеф" Нікі висловив свою думку з цього приводу після матчу з "Фалубазом". Павел Жадер, менеджер "Унії": 

 - "В команді всі незадоволені результатами. Номіновані заїзди - це наша головна біль. Звичайно, нерви здають у всіх. Ось і Пшемек не витримав. Але я не хочу звинувачувати лише Нікі. Так, гонщик такого рівня повинен не лише привозити більше очок у найважливіших стартах, а й бути прикладом для партнерів. В даний момент Нікі їздить на запасних моторах - основні відправлені на сервіс. Маємо надію, що уже найближчим часом вони повернуться до нього, і результати підуть вгору. Стосовно останнього заїзду даного матчу, то я не думаю, що Нікі навмисне "притримав" Пшемека. По ходу заїзду виникли проблеми з технікою, через які Педерсен не зміг доїхати до фінішу. Знову ж таки, всі проблеми від того, що розраховували на більшу кількість залікових пунктів від датчанина. А поки-що виходить так, що лише в першому турі він виправдав сподівання. Потім з кожним матчем почав набирати все менше очок. Можливо, через це і ми недорахувалися декількох пунктів у турнірній таблиці. Загалом, ніяких серйозних кофліктів між хлопцями в команді немає. Всі один з одним спілкуються, інколи жартують. Щоб було менше претензій, ми всю відповідальність беремо на себе - перед сезоном пообіцяли навчити Нікі їздити "в парі", і ми це зробимо! В іншому випадку, на хороші результати сподіватись марно..."

 

Триває конкурс прогнозистів!

   Завдання п'ятого туру конкурсу:

speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_zavdannja_p_jatogo_turu/2014-05-11-2957

Підсумки третього і четвертого турів:

speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_pidsumki_tretogo_i_chetvertogo_turiv/2014-05-12-2962

Детальні умови конкурсу:

speedway-rivne.at.ua/news/start_konkursu_prognozistiv/2014-04-22-2890

Також пропонуємо відвідати нашу сторіночку з доступною спідвейною атрибутикою!

vk.com/club70922874

speedway-rivne.at.ua/forum/27-183-1

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua

Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 723 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.5/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти