Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 28 » НАШІ ГЕРОЇ ! ! !
09:01
НАШІ ГЕРОЇ ! ! !

   Наш сайт не може залищитись осторонь великої події!!! Вчора на "Народовому" у Варшаві відбулась подія, на яку чекала вся Україна. І нехай в 23:35 настрій був не таким, як цього хотілося б, відчуття того, що футбольний клуб "Дніпро" в такий складний час для України приніс нашій державі і її жителям більше приємних миттєвостей, ніж вся наша влада за всі роки незалежності, не згасло!

 

   Уже сам вихід "Дніпра" до фіналу Ліги Європи - подія неабияка! На заздрість різним імбицилам, і Черданцеву особисто!:) І виглядала команда проти "Севільї" досить достойно! На хвилинку, поступились команді, яка за останні десять років виграла уже четвертий трофей! 

 

   На жаль, у цьому матчі фарту в дніпрян було значно менше, ніж в попередніх, тому і поступились. Не буду кривити душею - на попередніх стадіях нашим хлопцям щастило не один, і не два рази... І це вороги постійно використовували з тієї сторони, щоб применшити успіхи УКРАЇНСЬКОЇ команди...  Але ж, як говорить відоме у всьому світі прислів'я, щастить - СИЛЬНІШИМ!!! І у фіналі грали дві НАЙКРАЩІ команди цьогорічного розиграшу! Не виграли вчора - значить, всі вагомі перемоги ЩЕ ПОПЕРЕДУ! СЛАВА УКРАЇНІ ! ! ! 

 

Г Е Р О Ї   ! ! !

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 535 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти