Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 10 » Нам на заздрість
12:55
Нам на заздрість
   Не відомо, коли настануть, і чи взагалі настануть в нас такі часи, які зараз є в країнах-лідерах світового спідвею. Так, до прикладу, взяти Швецію. На днях був оголошений список гонщиків, з яких формуватиметься юніорська збірна на цей сезон. І вибирати там є з кого - у списку аж чотирнадцять прізвищ! Та й підхід до виховання молодих спортсменів не може не надихати на оптимізм самих скандинавів.

   Готуватимуть команду до сезону Андерс Фройд і Стефан Андерссон, які вже не перший рік займаються з вихованням молодих спортсменів. Андерс Фройд:

 - "Всі наші гонщики - це майбутнє нашого спідвею, які незабаром зможуть виборювати дуже багато медалей. Ми будемо допомагати їм на стільки, наскільки зможемо. Я дуже багато працював з юніорами, Стефан також має досвід роботи  з підготовкою молодих гонщиків".

   Для більш вагомих досягнень саме в юніорському віці шведська федерація розглядає питання створення Шведської Юніорської Ліги. Звісно, що всі погляди ведуть на Польшу, де така ліга існує вже давно. Це дасть можливість молодим спортсменам отримати більше практики, що, як показують юніори Польші, дає свій результат. Окрім цього, Стефан Андерссон закликає спортсменів не гнатися за більш дорогими контрактами в шведську Елітсерію, а поки-що зосередитись на виступах в Аллсвенскан-лізі. Стефан Андерссон: 

 - "Ми підкреслюємо необхідність виступів саме в Аллсвенскан-лізі. Там у наших юніорів буде значно більше практики, ніж в Елітсерії. Краще бути номером 1-5 в нижчій лізі, ніж 6-7 в команді Елітсерії. Поляки вже давно дуже багато інвестують в юніорів, і всі бачимо результати таких вкладень".

   Знову ж таки виникає запитання: А чим наша держава гірша за скандинавів? Чи у нас може бути менше талантів? Є в Україні люди, які можуть виховувати з юних починаючих спортсменів висококласних професіоналів. Ось тільки підтримки від федерації цим людям немає... Парадокс, але якщо Олександр Локтаєв прийме громадянство Росії чи Польші, в Україні цього року просто не знайдеться четвірки юніорів, щоб виступити в будь-яких командних змаганнях.

   Досить яскраво виражена думка одного з наших читачів:

   "Переконаний, що настав той час, коли необхідно сказати правду про "функціїї" ФМСУ... Це паразитична громадська організація на тілі СПІДВЕЮ !!! А представники спідвею в цій організації переслідують виключно свої, приватні, інтереси. А про те, щоб захищати інтереси спортсменів-спідвеїстів, взагалі не йдеться мова... В підтвердження цих слів може стати поведінка двох представників України в суддівській кабіні під час півфіналу Чемпіонату Європи у Червонограді. Вони не тільки не виступили на захист Українського спортсмена Сашка Локтаєва, якого суддя, одноосібно прийнявши рішення, не допустив до перезаїзду, а й навіть не настояли на перегляді відеоповтору сольного падіння Яновського. А один із молодших "судіків" в закритому парку, сказав Сашкові: "Я б тебя тоже снял!" Їхня відсутність в Даугавпілсі (кваліфікація до Командного Кубка Світу-2013) просто пояснюється: Андрій Поріцький не дав грошей на поїздку! А за свої ці "патріоти спідвею" їздити не хочуть. На запитання: "Чому українські спідвеїсти виступають на міжнародних змаганнях в комбінезонах іноземних клубів?", дають універсальну, для байдужих, відповідь: "Нету денег". Якщо люди, що займають посади представників спідвею на рівні федерації, не можуть знайти кошти, а прості любителі спідвею - знаходять можливість, то навіщо нам "таке представництво" ? Заснування Федерації Спідвею України - ось що необхідно зробити ! І ніякої залежності від ФМСУ !" 

   І скажіть тепер, чи є в цих словах хоч щось не правдиве?





Категорія: Інше |
 
Переглядів: 800 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.3/12
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти