Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 7 » НА ЗАМІТКУ НАШИМ ЧИНОВНИКАМ І ФМУ. ЯК ПОТРІБНО РОЗВИВАТИ СПІДВЕЙ
10:26
НА ЗАМІТКУ НАШИМ ЧИНОВНИКАМ І ФМУ. ЯК ПОТРІБНО РОЗВИВАТИ СПІДВЕЙ

   На цьому тижні депутати Даугавпільської міської думи розглянуть питання про виділення фінансування на проведення в 2016 році змагань Speedway Best Pairs. З таким проханням до народних обранців звернулося суспільство SPEEDWAY GRAND PRIX OF LATVIA. І члени фінансового комітету вже підтримали ці змагання.

   Мова йде про суму в 125 000 євро. Гроші будуть направлені на купівлю ліцензії та організацію змагань.
 
   Як розповів голова правління товариства SPEEDWAY GRAND PRIX OF LATVIA Валерій Шидловський, організаторами змагань Speedway Best Pairs виступає Європейська федерація мотоспорту і підприємство Nice One Sport. За два роки існування змагання встигли скласти конкуренцію Grand Prix і Чемпіонату Європи. У той же час ліцензія змагання майже в два рази дешевше ліцензії Grand Prix, а рівень - не нижче, оскільки беру участь одні й ті ж гонщики.
 
   У змаганнях Speedway Best Pairs беруть участь найсильніші пари світу. Гонки проходять у три етапи. Спеціально для Латвії в наступному році буде проведений четвертий етап. Гонщики Латвії візьмуть участь у всіх чотирьох етапах.
 
   Змагання будуть транслюватися на каналі Eurosport, який доступний в 71 країні на 20 мовах. Крім того, буде знято промо-ролик про Даугавпілсі. Кліп буде 36 раз показаний на спортивному каналі. У якості глядачів в Пілс повинно приїхати кілька тисяч уболівальників. Все це повинно позитивно відбитися на популяризації імені Даугавпілса за межами Латвії.
 
   Під час розгляду питання про фінансування змагань члени фінансового комітету попросили В.Шидловского уявити повний кошторис витрат, щоб переконатися, що самоврядування не є єдиним спонсором перегонів. На завершення депутати побажали не позбавити місто іншого престижного змагання - Grand Prix, і максимально працювати над тим, щоб ця гонка залишилася в Даугавпілсі.

 

grani.lv

 

   Ось так потрібно боротись за престиж і популяризацію. Нашим депутатам і "ополченцям з ФМУ" залишається лише вчитись у своїх латвійських колег, як правильно і раціонально розвивати спідвей, як вид спорту, а не набивати хабарями свої безмірні кишені (С.Лекарь і В.Якимчук - 2008 рік), роз'їжджати на "Лексусах" (О. і С.Лятосинські), займатися проституцією для свого ж просування в FIM/UEM (SEC в Тольятті - 2013, О.Лятосинський), не шукати "недосвідчених шістьорок" для того, щоб вони за "100 грам і пончик на двох" проголосували так, як скажуть, на чергових виборах президента ФМУ, і не обманювати простих людей пустими, тупими, безсмислими розповідями про те, що спідвею немає лише через пасивність меценатів, в тому числі і найвідданіших з них А.Поріцького і Г.Бугаєнка...

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 634 | Додав: jktu86 | Теги: Валерій Шидловський, Speedway Best Pairs Cup, Латвія, Даугавпілс | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 1
Написал Zhuk, 07.07.2015

Каждый день с экранов ТВ на нас смотрят аналогичные этим рожи, жаждущие мутить и красть, красть и мутить. Запускать свои грязные ручонки в народную казну и тянуть оттуда себе в мошну. Гады эти, такие, как ровенский ментяра Гарват, рыг Вадик Копылов, мокрушник Серожа Лекарь и хабарник Вася Якимчук, не хотят и не умеют жить по совести, чести и закону. Они - гадкая отрыжка нашего тёмного прошлого, слуги московии, готовые на всё, ради права быть её холопом, чтобы верой и правдой служить паханам. Всё, что ими наворовано и что сегодня у них есть принадлежит нам - простым людям. Это они у нас украли и перевели на свои счета баснословное бабло, свои виллы, Лексусы и "левые фирмы". Общаться с ними нужно только методом Сани Белого, т.к. слов они не понимают. Вот и сегодня эта грязная прокурорская тварь хабарник Торгоний, кого Саня "простил" вместе с его галстуком, не повесив на дверях прокуратуры, выпущен за сто штук самым "гуманным" судом в мире под залог. За эту мразь в своё время Авакян с Евдокимовым Саню и "завалили". Но отвечать за своё геройство перед нами им ещё предстоит. И вся эта чёрная "порода" рано или поздно благополучно отъедет либо на зону, либо в московию на пенсию..... А с тех, кто перед ними "шестерил" от имени спидвея, мы обязательно спросим в своё время.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти