Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 19 » На Голлоба все ще чекають...
11:59
На Голлоба все ще чекають...
   Томаш Голлоб офіційно заявив, що відмовляється від "дикої картки" на Гран-Прі Європи в Бидгощі. Організаторів такий розвиток подій явно не влаштовує, оскільки участь "Худого" гарантуватиме аншлаг на трибунах, а це немаленький прибуток, який точно перекриє всі витрати на проведення гонки.

   Голлоб не потрапив до вісімки кращих за підсумками минулорічного Гран-Прі. В BSI пропонували поляку "дикаря" на весь сезон, однак він відмовився через заборону FIM виступати в Гран-Прі і SEC одночасно, віддавши перевагу європейським змаганням. Тоді ж організатори Гран-Прі Європи в Бидгощі відразу вирішили заробити на цьому, запропонувавши прийняти участь хоча б у цьому етапі. Однак Томаш відразу дав зрозуміти, що принципово не виступатиме в змаганнях, які організовуються BSI. 

   В Бидгощі все ще сподіваються, що Голлоб передумає, і чекатимуть до п'ятниці. Організатори змагань:

 - "Будемо чекати до п'ятниці. В цей день ми повинні подати офіційну заявку від Польського Мотоциклетного Союзу. Все ще маємо надію на те, що Голлоб передумає. Якщо цього ж не станеться, будемо вибирати між Медзинським і Дудеком".

   В Польші переконані, що виступить саме Медзинські, оскільки цього дуже хоче Марек Цешлак. В Бидгощі уже підрахували, що виступ "Медзяка" зацікавить приблизно на одну тисячу вболівальників більше, а це приблизно плюс сто п'ятдесят тисяч злотих.

   З цього видно, що зараз у спідвеї більше переживають за гроші, ніж за видовищність боротьби. Можливо, це і є тим самим початком кінця BSI?

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua





Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 659 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти