Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Ноябрь » 24 » На черзі - Вроцлав!!!
11:41
На черзі - Вроцлав!!!

  Щось неймовірне відбувається в найсильнішій спідвейній лізі світу. До Ченстохови, Гданська і Жешува, які відмовились з різних причин від виступу в Екстралізі, найближчими днями може добавитись ще й "Спарта" Вроцлав! Про це заявила Кристина Клоц - один з акціонерів клубу.

 - "В даний момент ми ще не визначились остаточно. Є дві причини, по якій ми можемо відмовитись від виступу в Екстралізі. Перша - половину наступного сезону не буде мати власного треку через реконструкцію, а це може завдати значних проблем з ліцензуванням. Друга - ми не задоволені керівництвом Екстраліги. Ми не намагаємось тиснути якимось чином на цю "владу". Це було б не розумно. Я в спідвеї уже дуже давно, і прекрасно бачу, що президенти кількох клубів просто не шанують інших. На що керівництво Екстраліги просто закриває очі, чим суттєво прищімлює права на життя в лізі решти клубів..."

   Якщо так станеться, що і Вроцлав не виступить у наступному сезоні в Екстралізі, ГКСЖ потрібно буде дуже серйозно задуматись над тим, як знайти в найкоротші терміни вихід з даної ситуації. Оскільки може дійти до того, що в сезоні 2015 року в найсильнішій лізі світу може виступити не більше шести команд...

 

О.Кульбаченко,

speedway-rivne.at.ua

 

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 820 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти