Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Апрель » 19 » На чемпіона без капітана...
11:14
На чемпіона без капітана...

   В другому турі польської Екстраліги одним з центральних матчів стане дуель в Ченстохові між місцевим "Влукняжем" та минулорічним чемпіоном - "Фалубазом" Зелена Гура. Обидві команди зазнали поразок на старті, однією з причин чого стало неможливість виставити свої бойові склади. І якщо в даному матчі склад гостей буде уже оптимальним (повернення Йонссона), то сподівання ченстоховських вболівальників на повернення до складу своєї улюбленої команди багаторічного лідера і капітана Григорія Лагути виявились марними.

 

   "Гріша" все ще заліковує травму, отриману наприкінці лютого. В Ченстохові на нього покладаються усі надії, оскільки команда з Лагутою і без нього - це дві різні команди. В клубі, як і в фанатському секторі, занепокоєні фактом затягнення реабілітаційного процесу, однак розуміють всю серйозність ситуації:

 

 - "Нам не вистачає "Гріші". Він нам потрібен! Однак, потрібен здоровим..." - так заявляють в Ченстохові. В клубі уже заявили, що Лагута повернутися до тренувань зможе не раніше наступного тижня, і висловлюють надію, що в матчі третього туру він зможе допомогти команді.

 

Опитування тижня на нашій сторінці vk.com/speedway_rivne_at_ua: "Хто здобуде більше очок за сумою всіх чотирьох матчів другого туру польської Екстраліги?"

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

 

 

 

 

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 674 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти