Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Апрель » 28 » МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ НЕ ЗАВЖДИ
11:54
МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ НЕ ЗАВЖДИ
   Прийшовши на мототрек імені Ігоря Марка задовго до початку змагань відразу відчув святкову атмосферу. Вболівальники йшли на гонку з надією на те, що наша команда чинитиме гідний опір росіянам. І всі підстави для цього були. Проте сама гонка показала, що це були лише мрії...
 
 
Виконання гімну України
 
   Склади команд на цю гонку виглядали практично оптимальними. Лише росіяни та чехи через травми основних гонщиків вимушені були внести корективи - у перших Ілью Чалова, який зазнав надскладної травми на одному з тренувань у Балаково, через яку пропустить мінімум півроку, замінив Сергій Карачинцев (який так і не з'явився жодного разу на доріжці), а у других - Яна Холуба замінив його брат Зденек.
 
   Відсутність Чалова не сказалась на виступі російської дружини. Свої очки в скарбничку команди регулярно набирала основна четвірка, лідером якої сьогодні став Андрій Кудряшов. Він програв лише Саші Локтаєву, вигравши остальні чотири свої "битви". Росіяни з першого заїзду вийшли в лідери змагань, і до фінішу гонки лише нарощували свою перевагу. Єдиним, хто не здобув залікових балів для своєї команди в заїзді став Віталій Бєлоусов через дефект мотоцикла у вісімнадцятому заїзді.
 
   Лідером шведів став Олівер Бернцтон, який набрав дев'ять очок. "Тре Крунур" досить потужно розпочали гонку, і після першої серії заїздів поступались росіянам лише двома очками, а після другої серії впевнено випереджали нашу команду у боротьбі за друге місце, яке дає змогу потрапити до фіналу першості. Та друга частина гонки не заладилась у шведів, які в підсумку посіли третю сходинку у змаганнях.
 
   Збірна Чехії також виступила чотирьма спортсменами. Зденек Холуб провів лише один заїзд, а потім його заміняв Вацлав Мілік. На правах лідера команди Мілік намагався потягнути свою команду до призових місць, однак його старань не вистачило для того, щоб чехи могли хоча б зацепитись за подіум цієї гонки.
 
   Щодо нашої команди, то її виступ не можна назвати вдалим. Після гонки усі наші спортсмени в один голос заявляли, що далеко не все вдалося. Проблемою номер один цього вечора для юних українців на, як завжди відмінно підготовленій, доріжці червоноградського мототреку були старти. Навіть Олександр Локтаєв нічого не міг вдіяти на цьому відрізку, тричі виходячи з першого віражу за спинами своїх суперників. Відверто не пішла гонка у Кирила Цуканова, який після гонки був дуже засмучений своїм виступом: Червонограді мені завжди вдавалось показувати хороші результати. Та як тільки приходить міжнародна гонка відразу все валиться. Так було минулого року на кваліфікації чемпіонату світу серед юніорів, так сталось і сьогодні. Будемо розбиратись в чому причина такого сьогоднішнього виступу, і робитимемо певні висновки на майбутнє".
 
   Не порадував і Андрій Кобрін: "Перші два заїзди все було нормально, мотоцикл був добре підготовлений під доріжку. Що трапилось у другій частині гонки, сам не знаю". Приблизно те ж саме говорив і Володя Тейгел, але з точністю до навпаки: "Перша половина гонки мені не вдалася, довелось дещо змінити у настройках. Після цього почав впевненіше почуватись на доріжці і здобув такі необхідні для нашої команди залікові очки". І справді, другу половину гонки Володя проїхав досить непогано, здобувши для нашої команди шість очок. Станіслав Мельничук проїхав лише два заїзди, після чого замість рівненчанина виступав Локтаєв. За цей час Стас приніс в скарбничку нашої команди одне очко: "Дуже старався сьогодні. У другому заїзді повинен був привозити одне очко для команди, але через помилку у віражі не зміг цього зробити. Сподіваюсь, у мене ще буде шанс виправитись".
 
"Що зі стартами???"
 
   Отже, команда Росії може сміливо готуватись до фіналу європейської першості. Наша збірна очікує на результат другого півфіналу, який відбудеться в польському Ополє сьомого червня. Хоча, чесно кажучи, шансів у нашої команди не так вже й багато. Польща і Данія виглядають проти британців і словенців явними фаворитами. Тож нам знову ж таки залишається лише мріяти...     
 
 1-й заїзд. Відмінний старт з четвертої доріжки у виконанні Водякова. Володя Тейгел намагався не пропустити шведа Лідквіста, чим відверто "прозівав" ривок росіянина. На виході з першого віражу другого кола Тейгел надто широко виходить, чим скористався не лише швед, а й чех Крчмар, який на фініші випередив Ліндквіста.
 
 2-й заїзд. Андрій Кудряшов поза конкуренцією на старті. Стас Мельничук три кола пресингував Веверку, однак через помилку на віражі заключного кола пропускає вперед ще й Бернцтона.
 
 3-й заїзд. Паловаара, Кобрін і Бородулін одночасно виходять зі старту. На виході з першого віражу перший швед. Бородулін пресингує Кобріна, і перед входом у другий віраж займає більш вигідну внутрішню траєкторію. Далі гонщики до фінішу йдуть "паровозом".
 
 4-й заїзд. Невдалий старт Цуканова. Лише на другому колі йому вдалося дістати Чейку. Проте Торсселл і Бєлоусов уже надто далеко.
  
 5-й заїзд. Кобрін першим виходить з віража, однак відірватись від Бєлоусова йому не вдалося. На другому колі в першому віражі Андрій ще відбився від атак росіянина, та уже згодом Віталій "на класі" розбирається з червоноградцем.
 
 6-й заїзд. Падіння в першому віражі Бернцтона. Головний суддя змагань до перезаїзду допускає усіх гонщиків. Перезаїзд знову виграє Бородулін. Цуканов широко виходить з віража і займає вигідну позицію для атаки росіянина. На другому колі Кирило наважився атакувати з-зовні, чим змусив Бородуліна усіма правдами і неправдами оборонятись. На виході Цуканов не втримує рівноваги і летить "в подушку". Швидка на доріжці, а суддя виключає з перезаїзду нашого гонщика, чим викликає шквал обурення публіки. На щастя, Кирило сам підводиться на ноги і прямує до закритого парку.
 
   Буду відвертим, падіння нашого спортсмена не виглядало як "помилкою" самого гонщика. Так здалось не лише мені. І це не тому, що стадіон вболівав за жовто-синіх. Хоча, можливо, видимість з трибун виявилась оманливою.
 
   В другому перезаїзді шостого заїзду Володя Бородулін знову перший у віражі, проте Бернцтон на виході відмінно входить "у карман" між росіянином і чехом Крчмаром. Такий розвиток подій настільки здивував суперників шведа, що ті навіть не намагались щось йому протиставити.
 
 7-й заїзд. Вперше на доріжці з'являється Саша Локтаєв. Старт з другої доріжки йому вдався не дуже, проте своїм коронним входом-виходом надія українського спідвею не залишає шансів Кудряшову, який намагався атакувати Олександра протягом двох кіл, та потім змирився з тим, що дістати Локтаєва нереально.
 
 8-й заїзд. Мельничук і Водяков одночасно виходять з-під стартової стрічки. На виході з віража Стаса дістає Мілік, трішки підрізаючи нашого гонщика. Наздогнати Водякова Вацлаву не вдалося, а Мельничук вдало відбив атаки Торсселла.
 
 9-й заїзд. Знову невдалий старт Цуканова. Першим в поворот входить Мілік, а виходить ... Кудряшов! Три кола Кирило пресингує чеха, однак останній не дає жодних шансів для атаки, грамотно перекриваючи усі "атакуючі" траєкторії.
 
10-й заїзд. Андрій Кобрін "проспав" старт, чим ще до входу у віраж уже далеко відпустив усіх суперників. Водяков прекрасно входить і виходить з віража, проте уже на наступному колі допускає помилку в цьому ж місці, чим на всі "100%" скористався Бернцтон. 
 
11-й заїзд. І знову не вдається старт нашому гонщику! Тепер Локтаєв виїжджає з-під стрічки останнім, входить у віраж так, як він вміє, прямим мотоциклом і виходить з віража ... лідером, протиснувшись між Крчмаром та Бєлоусовим!!! Росіянин на другому колі таки дотиснув чеха, але Саша уже дуже далеко!
 
12-й заїзд. Бородулін і Тейгел зі старту відриваються від переслідувачів. Наш Володя намагався атакувати росіянина після виходу з другого віража, однак Володя "не наш" вчасно перекриває внутрішню траєкторію доріжки.
 
13-й заїзд. Бєлоусов і Мілік входять у поворот колесо в колесо. Тейгел позаду спостерігає за боротьбою лідерів, "насолоджуючись" свободою, оскільки у Бернцтона відразу після старту заглох мотоцикл. Росіянин і чех ведуть яскраву боротьбу за перше місце, і на третьому колі Міліку таки вдається пролізти між Віталієм та білою лінією, ризикуючи тим самим бути виключеним з заїзду.
 
14-й заїзд. Черговий невдалий старт Локтаєва. Він виходить останнім з першого віража і докладає максимум зусиль для виправлення ситуації. Другий віраж виявився боєвим, в якому Саша використавши "карман" випередив Бородуліна і Ліндквіста. В останньому повороті спробував атакувати Міліка, однак не вистачило зовсім трішки.
 
 
15-й заїзд. Ну нарешті! Кирило Цуканов буквально вилетів зі старту і залишив позаду себе усі непотрібні "розбірки"! Водяков і Паловаара "цивілізовано" розійшлись на виході з другого віража, хоча було дуже близько до контакту.
 
16-й заїзд. Ну що ж таке... Знову цей старт... Кудряшов впевнено виходить в лідери, за ним Крчмар і Торсселл, Кобрін останній. По дистанції швед обходить чеха. Так і фінішують.
 
   Перед заключною серією заїздів команда України лише на одне очко випереджає Чехію і Швецію. Інтрига ще та!  
 
17-й заїзд. Локтаєв намагався проскочити між Міліком і Бородуліним, однак цього разу такий "фінт" не вдається нашому лідеру. Бородулін на виході з другого віража по внутрішній траєкторії розбирається з чехом і відривається від переслідувачів. Саша дістає чеха на третьому колі, однак першу атаку нашого гонщика Мілік вдало відбив. А ось з наступним "нальотом" Локтаєва чех не впорався, явно не очікувавши від Саші атаки з-зовні!!!
 
18-й заїзд. Прекрасний старт Тейгела! Відразу після старту по черзі сходять Бєлоусов і Чейка. Паловаара без шансів!
 
19-й заїзд. Як стартували, так і фінішували. Локтаєв з першої доріжки далеко попереду, за ним Водяков, Торсселл і Веверка.
 
20-й заїзд. Цуканов з третього стартового поля досить непогано входить у віраж, однак Кудряшов цього дня неймовірний! На другому колі Кирило помиляється у першому віражі, зайшовши надто широко, чим відразу скористався Бернцтон. Намагання Цуканова випередити шведа були марними.
 
   Отже, наша команда посіла друге місце, набравши 29 очок. Залишається очікувати результату в Ополє сьомого червня. Саме в цей день і стане відомим остаточний склад учасників фіналу командної європейської першості серед юніорів сезону 2012 року.
 
 1. РОСІЯ - 46
 
13. Андрій Кудряшов - 14 (3,2,3,3,3)
14. Артем Водяков - 12 (3,3,2,2,2)
15. Володимир Бородулін - 11 (2,2,3,1,3)
16. Віталій Бєлоусов - 9 (2,3,2,2,д)
20. Сергій Карачинцев - НС
 
 2. УКРАЇНА - 29
 
  9. Андрій Кобрін - 3 (1,2,0,0)
10. Кирило Цуканов - 6 (1,п/в,1,3,1)
11. Станіслав Мельничук - 1 (0,1)
12. Володимир Тейгел - 6 (0,2,1,3)
19. Олександр Локтаєв - 13 (3,3,2,2,3)
 
 3. ШВЕЦІЯ - 24
 
  1. Якоб Торсселл - 6 (3,0,0,2,1)
  2. Віктор Паловаара - 7 (3,1,0,1,2)
  3. Олівер Бернцтон - 9 (1,3,3,д,2)
  4. Хенрік Ліндквіст - 2 (1,1,0,0,0)
17.
 
 4. ЧЕХІЯ - 20
 
  5. Едуард Крчмар - 5 (2,1,1,1,0)
  6. Ондрей Веверка - 3 (2,0,1,0,0)
  7. Роман Чейка - 1 (0,0,1,д)
  8. Зденек Холуб - 0 (0)
18. Вацлав Мілік - 11 (2,2,3,3,1) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Юніорські змагання |
 
Переглядів: 1066 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти