Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Январь » 20 » "Молитва" на Ворда...
22:30
"Молитва" на Ворда...

   У спідвейному середовищі все більше говорять про те, що Дарсі Ворд зможе стартувати з початку майбутнього сезону. – Це значно збільшить силу КС Торунь – стверджує Славомір Крийом.
 

   Справа Дарсі Ворда вже нагадує безкінечний телесеріал. Однак, все більше речей вказують на те, що вона може закінчитись щасливо для австралійця. Така інформація протягом останнього часу все частіше повторюється багатьма спідвейними діячами та гонщиками. – Дуже бажаю йому цього. Щоб мав змогу стартувати від початку сезону і бути у розпорядженні КС Торунь. З рештою, це в значний спосіб збільшить силу цієї команди. Також, тоді інакше виглядатиме боротьба за місце у складі, бо зробиться трохи тісно. За три місця їхатимуть Дойл, Лагута, Холдер та Уорд. Це найкращі гонщики ліги або ж учасники Гран-Прі. Проте, я не маю сумніву, що Дарсі впевнено виборов би собі місце у складі, тому на лавці всядеться хтось із вищевказаної трійки. – говорить у розмові з порталом SportoweFakty.pl Славомір Крийом.
   У Торуні дуже розраховують на швидке повернення Ворда. Менеджер Яцек Гаєвські збудував цікаву команду, але більшість оглядачів вважають, що найсильнішу команду мають у Лєшно. З Вордом торуняни жодним чином не відставатимуть від «Биків». – З Вордом будемо очевидно так само сильні, як і вони. Але не забуваймо і про інші команди. Потенціал «Сталі» Гожув та «Фалюбазу» Зелена Гура дуже значний. Ці команди також мають свої переваги. Торуняни мають пекельно сильну пару юніорів і це їх плюс. Те ж саме буде і в Гожуві. У Лєшно у вік дорослого гонщика перейшов Тобіаш Муселяк і партнером Пьотрека Павліцкі буде хтось з пари Бартек Смектала-Домінік Кубера. Обидва мають великий талант, але у перших матчах набиратимуться досвіду. Однак, кожна з названих команд має значну силу на позиціях дорослих гонщиків. Це обіцяє нам цікавий сезон – пояснює Крийом.
 

   Також, колишній менеджер «Унібаксу» Торунь не має сумніву, що Дарсі Ворд відразу атакуватиме цикл Гран-Прі. Цикл дуже важливий для Ворда. Повернення до Гран-Прі буде його ціллю номер один. З’являється питання, яким шляхом. Вважаю, що фірма BSI повинна звернути увагу на таких гонщиків. як він, Еміль Сайфутдінов чи Григорій Лагута, бо вони повинні боротися за титул чемпіона світу. Саме заради цих людей вболівальники приходять на стадіони. Дарсі хоче бути чемпіоном світу. Знаю його відношення і мені відомо, як йому це потрібно. Якби не травми та дивні випадкові ситуації, то вже в останніх двох сезонах міг це зробити. Після такої перерви, яку мав, не потребуватиме занадто багато часу, щоб повернутись на відповідний рівень. Вистачить кілька тренувань і спарингів. Тоді ми знову оглядатимемо Ворда, якого всі люблять, – закінчив Крийом.

 

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

 

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 585 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.1/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти