Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 10 » Микола Кокін: "В Польші нас бояться і поважають"
10:51
Микола Кокін: "В Польші нас бояться і поважають"

   Команда "Локомотив" Даугавпілс уже давно зарекомендувала себе як міцного середняка першої польської ліги. Окрім цього, це єдиний закордонний клуб, який регулярно стартує в Польші. Тренер латвійців Микола Кокін вже не вперше заговорив про Екстралігу. За словами наставника, це не є пріоритетом для його клубу уже зараз, та якщо такий шанс випаде, "Локомотив" буде боротись за підвищення в класі. Про це свідчить і значне підсилення складу взимку, коли було підписано контракти з недавніми постійними учасниками світової серії Гран-Прі - шведами Антоніо Ліндбеком і Фредріком Ліндгреном. Микола Кокін:

 - "Ми знаємо, що в Польші нас бояться і поважають. В Жешуві також мали потужний склад, але це ще зовсім нічого не означає. Вже давно відомо, що не імена їздять у спідвеї. Та ми маємо надію, що в нашому випадку це нам допоможе".

   Цей сезон стане для "Локомотива" одинадцятим в історії виступів у польських лігах. Найкращим з них став сезон 2009 року, в якому команда зайняла друге місце в першій польській лізі, і отримала право на участь в матчах плей-офф за вихід до Екстраліги:

 - "Тоді у нас була сильна команда на чолі з братами Лагутами. Та до матчів плей-офф справа не дійшла з двох причин. По-перше, не до кінця було зрозуміло, чи зможемо у випадку авансу стартувати в Екстралізі. По-друге, юніори повинні були бути виключно з польськими паспортами, а це було значною проблемою для нас. Сьогодні ситуація зовсім інша. Якщо виграємо лігу, обов'язково скористаємось можливістю стартувати в Екстралізі. Дуже багато залежить від того, чи позволять нам це фінанси".

   За словами Кокіна, основними конкурентами "Локомотива" в цьому році стануть команди з Рибніка і Острува. Враховуючи конкуренцію зі сторони цих клубів, а також решти команд, які також будуть боротись в кожному матчі за очки, завдання виграти лігу будь-якою ціною перед командою не стоїть: 

 - "Ми не зациклюємось на тому, що повинні виграти лігу. Завдання номер один - вихід до плей-офф. Вже потім подивимось, як буде. Знову ж таки, багато залежить від фінансів, а з цим буває по-різному. В Європі, особливо в нашому регіоні, відомо з яких причин, з цим проблематично. Після середини сезону стане зрозуміло, чи будемо штурмувати Екстралігу".

   Багато комплементів "Локомотиву" зробив президент "Ожела" Лодзь Вітольд Скшидлевські:

 - "Це сильний клуб і цілком вирогідно, побудований з солідними намірами. Команда завжди однією з перших отримує ліцензію. Хоча б з цього приводу вона вже заслуговує на Екстралігу. Окрім цього, у них є відповідний стадіон, на якому уже були проведені етапи Гран-Прі".

 

Польські ЗМІ

О.Кульбаченко

 

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 655 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти