Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 26 » Микола Кокін: "Головне - є стабільність у фінансовому плані"
14:57
Микола Кокін: "Головне - є стабільність у фінансовому плані"
   "Локомотив" з Даугавпілса вже давно є міцним середняком польської ліги спідвею (колишня перша польська ліга). З командою рахуються, поважають. Останнім часом навіть ходять розмови, що прийшов час замахнутись і на Екстралігу... Однак, через ряд важливих факторів зробити це було нереально до останнього часу. Зараз ситуація набагато покращилася - з'явилися спонсори, які підтримують команду, а червоно-білі кольори клубу на гаревій доріжці захищають відомі уже в Європі гонщики. Про хід підготовки і завдання на сезон розповів тренер команди Микола Кокін.

 - "Ми уже провели дуже великий і інтенсивний об'єм роботи. Багато часу приділяли фізичній підготовці, яка розвиває гнучкість і координацію рухів. Також провели декілька тренувань на мотокросі і на льоду. Фактично, залишилося лише дочекатися потепління, щоб розпочати заключний етап підготовки до сезону вже безпосередньо на треці. Доріжка на нашому стадіоні уже практично готова. Добре, що погода позволяє сподіватись на швидкий виїзд на трек. Та ми і далі плануємо виїхати на тренувальний збір до Польші в Гнєзно. Це пов'язано, в першу чергу, з можливістю провести декілька спарингів перед стартом сезону, оскільки польські клуби їхати на спаринги в Латвію явно не захочуть".

   Кадрова комплектація команди головного тренера повністю задовільняє. На його думку, маючи у своєму складі таких гонщиків, як Кястас Пуоджукс, Йонас Кільмакорпі, Рорі Шлейн, і, головну надію, юніора Анджея Лебедєва, можна вирішувати серйозні завдання:

 - "Ставимо за мету потрапити до четвірки кращих команд ліги. А далі будемо дивитися по ситуації. Головне, що є стабільне фінансування. Є спонсори, нам активно допомагає муніципальна влада. Гонщики команди уже отримали всі гарантійні грошові виплати на підготовку до сезону. Тож, можу запевнити, що жодному супернику в матчах з нами легко не буде!"



Ми в VK : vk.com/speedway_rivne_at_ua






Категорія: Польська ліга |
 
Переглядів: 626 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти