Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Ноябрь » 10 » Мікаела Базан: "Планую приїхати до Європи"
11:16
Мікаела Базан: "Планую приїхати до Європи"

   Знайомство з Мікаелою Базан для українських вболівальників наш сайт уже проводив. За цей час багато чого змінилось. Які ж зміни відбулися в житті аргентинської спідвеїстки? Про це вона особисто розповіла у нашій з нею розмові...

 

 

- Отже, Мікаела, що змінилось у твоєму особистому і спортивному житті за останні два роки?

   Що стосується мого особистого життя, так тут змін не відбулось жодних. І надалі продовжую вивчати рекламну діяльність. Уже наступного року вийду спеціалістом у цій області) Щодо спортивного життя... Не можу сказати, що це був вдалий період моєї кар'єри... Було декілька падінь, відповідно, і, травми, які змусили мене на досить тривалий термін забути про спідвей. Зараз, на щастя, все позаду. Готуюсь до відкритого чемпіонату Аргентини. 

 

- Пригадую, два роки тому всі аргентинські гонщики скаржились на брак запчастин до мотоциклів... Яка зараз ситуація з цим?

   Тут також майже нічого не змінилось. Мені вже давно мали привезти двигун, однак він просто десь "застряг" по дорозі... Вже декілька місяців очікую, а його все немає... Така ситуація практично зі всіма запчастинами, які нам везуть з Європи. А в самій Аргентині їх дістати практично нереально, оскільки в нашій країні цей вид спорту не є таким розвинутим, як у європейських. 

- Які найближчі плани?

   В середині грудня стартує відкритий чемпіонат Аргентини. Сподіваюсь, що двигун до цих пір уже таки отримаю, і зможу провести декілька повноцінних тренувань, щоб гідно виступити у цих змаганнях. Загалом, вірю, що сезон 2015 року стане у моїй кар'єрі одним з найкращих!

 

- Яка ситуація зі спонсорами?

   Все дуже складно. В Аргентині загалом економічна ситуація далеко не найкраща. Враховуючи, що наступний чемпіонат передбачає проведення двох гонок на тиждень, можуть виникнути проблеми у багатьох учасників. Я зроблю все можливе, щоб виступити у більшості етапах. Це - мій шанс показати себе, і є одним з етапів шляху до моєї мети. 

- Скільки етапів організатори відкритого чемпіонату Аргентини планують провести цього року? 

   Конкретною інформацією я не володію, але в аргентинських ЗМІ дізналася про дванадцять етапів - шість - в Байя-Бланці, і шість - на інших аргентинських треках.

- Події останніх років, і, особливо минулого сезону (смерть Матея Духа) багатьох європейських гонщиків відлякують і вони відмовляються їхати в Аргентину. Як цього року організатори готуються до прийому тих, хто все-таки дав згоду на участь у змаганнях? 

   Звісно, я їх розумію. Було дуже багато нюансів і неприємних ситуацій. Організаторами були допущені ряд помилок, через які страждали гонщики. Цього сезону вони повинні зробити все для того, щоб жоден європейський спортсмен не пошкодував про те, що приїхав до нас. Аргентинський спідвей і так ще дуже далекий до європейського, і для нас дуже велика честь, що маємо змогу вчитися майстерності в європейців. З кожним роком клас аргентинських гонщиків зростає, і ми повинні постійно рухатися вперед, якщо хочемо і надалі прогресувати.

- Ти говорила про свою мету...

   Так, у мене є можливість в 2015 році виїхати до Європи. Ініціатором цього виступив британець Алан Крітчер. Він саме зараз активно займається пошуком спонсорів, які могли б хоч якось допомогти мені у проживанні в Великобританії. Він - моя головна підтримка і опора. Окрім нього, очікую на допомогу від тих нечисленних моїх аргентинських спонсорів, а також, звісно, від моєї родини, яка завжди підтримувала і підтримує мене.

 

- Що ще хочеш здобути від поїздки до Європи?

   Це моя мрія з дитинства. Хочу поближче познайомитися з європейським спідвеєм. Я вважаю, що маю уже достатньо досвіду (майже 18 років), і хочу трішки поділитися ним. Буду дуже щаслива, якщо хоч деякі гонщики візьмуть щось від мене у свій тактичний і технічний репертуар. Приємно, що вже декілька британських треків дали згоду на мої тренування. Також контактувала з людьми з Польщі, і отримала і від них запрошення відвідати їхню державу. В Польші мрію відвідати, а згодом, можливо, відкрити і свої міні-гуртки по спідвею. Вірю, що жінка може принести спідвею багато користі. Якщо мені вдасться виконати хоч якусь частинку задуманого мною, я буду дуже щаслива! А якщо ще й відкрити щось нове для європейців, впевнена, що це може стати початком чогось більшого у світовому спідвеї! А загалом, просто хочеться показати себе людям. І якщо б так сталось, що результатом цієї поїздки стане пропозиція будь-якого європейського клубу підписати професійний контракт. тоді я впевнено зможу сказати, що недаремно прийшла саме у цей вид спорту!

- Який спідвейний турнір вважаєш найсильнішим?

   Дуже важко виділити якийсь конкретний турнір. Думаю, що всі вони дуже цікаві і сильні. Я намагаюся практично за всіма слідкувати в режимі онлайн.

- Якби поступила пропозиція потренуватися в Україні?

   Це було б чудово! І немає значення, де і з ким! На доріжці усі рівні, 

- Ну, в такому випадку, до зустрічі! Від імені всіх українських вболівальників бажаю тобі успіхів як в особистому житті, так і на світових спідвейних треках!

   Це Вам величезне спасибі за те, що не забуваєте про мене! Мені дуже приємно, що в далекій Україні знають мене, як гонщика! Маю дуже велику надію, що наступного року трапиться можливість, і я особисто зможу поспілкуватися з українськими вболівальниками спідвею! Передаю їм всім великий привіт! І до зустрічі на спідвейних треках України!

 

О.Кульбаченко, 

speedway-rivne.at.ua

 

 

 

 

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 822 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.2/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти