Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Апрель » 17 » "МЕГА-ЛАДА" УЖЕ В ЧЕРВОНОГРАДІ
01:12
"МЕГА-ЛАДА" УЖЕ В ЧЕРВОНОГРАДІ
   Через незадовільні погодні умови, які зумовила сувора зима, тренувальний збір тольятинської "Мега-Лади" в Червонограді довелось перенести на один тиждень. І ось вчора, у вівторок, 16 квітня, нечисленні вболівальники змогли нарешті побачити в ділі найтитулованішу команду Росії.

   Протягом двох годин гонщики "намотували" круги на стадіоні "Гірник". Звичайно, в компанії молодих спортсменів виділялися більш досвідчені Сергій Даркін і новоспечений чемпіон світу зі спідвею на льоду Даниїл Іванов. За усім цим процесом ретельно спостерігав головний тренер команди Олег Кургускін, який і поділився з нами своїми враженнями від першого "робочого" дня у Червонограді:

  - "Команда прибула майже у повному складі. Немає лише Віталія Бєлоусова і Віктора Кулакова, які приєднаються до нас в понеділок після чергових матчів своїх клубів у польській лізі. Стосовно сьогоднішнього тренування, то я задоволений всіма хлопцями. Так, були помилки, але ми для цього і приїхали сюди, щоб працювати над покращенням якості їзди усіх спортсменів. Приємно, що для нас створені такі хороші умови, за що окрема подяка господарям треку. В Червонограді пробудемо до 25 квітня. Саме цього дня "Мега - Лада"проведе офіційний матч в форматі розиграшу Кубка Карнєєва у Рівному, після чого повернеться додому" - розповів Олег Кургускін.



О.Кульбаченко



   
 
Переглядів: 1311 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 3.8/12
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти