Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 20 » Матей Загар визнає провину...
16:23
Матей Загар визнає провину...

   Після четвертої поразки поспіль чинного чемпіона Польші, в Гожуві вирішили провести "люстрацію" - зміни стосуються на тренерському містку і серед гонщиків. В "немилість" потрапили Кшиштоф Каспшак і Матей Загар - лідери "Сталі" минулого року. Словенець з розумінням поставився до цього рішення і не ображається на керівництво клубу. Матей Загар:

 

 - "Зараз моя голова уже остигла після цих незадовільних емоцій. Причиною невдалих стартів є банальна - не вдається вгадати з налаштуваннями техніки. Якщо на початку змагань гонка не заладилась, інколи впадаю в депресію, після чого уже важко зосередитись і повернутись до необхідного настрою. Не хочеться повертатись до того, що сталось. Була тотальна поразка. Знаю, що в домашній поразці є і моя провина, і маю надію, що такого більше не повториться".

 

   Матей не зовсім розуміє, чому йому не вдається показувати хороші результати...

 

 - "Кожного дня тренуюся в спортзалі і на треці. На даний момент немаю жодних матчів за кордоном, отже, буду максимально тренуватися. Двигуни у мене дуже хороші. Цього року придбав аж шість штук в найкращого світового тюнера, на які не можу нарікати. В окремих змаганнях все вдавалось класно, а інколи - нічого не виходить... Так було на останньому етапі ГП - після невдалих стартів змінили налаштування, і вдавалось їхати попереду суперників на цілу пряму... Техніку маю дуже швидку. Цьогорічні двигуни набагато кращі, за попередні... Можливо, це в деякій мірі і заважає мені..."

 

   Загар про відсторонення від складу...

 

 - "Немаю жодних претензій. Спокійно сприйняв цю новину і не ображаюсь. Завжди намагався бути максимально корисним для "Сталі", і якщо це рішення піде на користь команді, нічого немаю проти. Докладу всіх зусиль, щоб якнайшвидше повернутись до складу "Сталі", і радувати вболівальників, керівників клубу, тай сам себе переможними заїздами. Також хочу звернутись з проханням до вболівальників: коли все було добре, нас вихваляли, хлопали по плечу... Маю надію, що зараз вболівальники пригадають ті часи, і підтримають, а ми, в свою чергу. обіцяємо, що повернемо для них радісні миттєвості".

 

   Додамо, що Загара і Каспшака у виїздному матчі наступного туру Екстраліги проти зеленогурського "Фалубазу", замінять британець Крейг Кук і поляк Пьотр Свідерські.

 

Чекаємо на повернення "справжнього" Матея Загара!

 

   Ми в соціальних мережах:

 

vk.com/speedway_rivne_at_ua

facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

stalgorzow.pl

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 568 | Додав: jktu86 | Теги: Польша, Матей Загар, Сталь Гожув, Екстраліга | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти