Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Октябрь » 8 » "МАТЧ ДЛЯ ДАРСІ" НА ОЧАХ АВСТРАЛІЙЦЯ (+Відео!)
22:00
"МАТЧ ДЛЯ ДАРСІ" НА ОЧАХ АВСТРАЛІЙЦЯ (+Відео!)

   Вчора в майже рідному для Дарсі Ворда британському Пулі команди "Magic" і "Monster" провели товариську зустріч на знак підтримки австралійця, а сам гонщик вперше з'явився на доріжці після страшної серпневої аварії. Варто зазначити, що організатори гонки поступили правильно, не організувавши телетрансляцію. Уже сьогодні вийшли в світ записи матчу на DVD-дисках, а всі кошти, вилучені з їхніх продаж, також підуть на рахунок Дарсі Ворда. Уже відомо, що за сьогоднішній день продано більше 1000 дисків.

 

   Після десятого заїзду на доріжці в супроводі своїх найдорожчих людей і під скандування трибунами "Darcy Ward" з'явився сам Дарсі. Там йому особисто в руки вручили всі виручені кошти за продані квитки на гонку в сумі майже 27 тисяч британських фунтів стерлінгів. Побачивши свою рідну публіку Ворд дуже розчулився і не міг стримати свої емоції. Виглядало все дуже зворушливо. Особливо те, як на Дарсі дивився Кріс Холдер. Здається, він усе б віддав за те, аби знову стати перед стартовою стрічкою разом з Дарсі...

 

Слова подяки Дарсі Ворда

 

   Після гонки Холдер розповів, що відчував, коли виходив на старт цих змагань:

 

 - "Це неймовірна гонка. Було дуже багато цікавої боротьби, та всі очікували одного - побачити Дарсі. Коли він з'явився на доріжці, те, як відреагувала публіка, особисто я не забуду ніколи. Було чутно плач людей, які ніяк не можуть змиритися з тим, що Дарсі виїхав на доріжку не на мотоциклі, а на інвалідному візку. В мене самого сльози на очі накотилися... Приємно бачити, як зовсім сторонні люди намагаються допомогти моєму другові. Ці змагання повинні стати ще одним поштовхом до повного одужання Дарсі. Я вірю в це, і зроблю все можливе для того, щоб це сталось".

 

Виїзд Дарсі на доріжку

 

   А сам матч завершився перемогою команди "Magic" з рахунком 49:40. В складі переможців комплект пунктів виборов Патрик Дудек - 12 з 12. В "Monsteri" найкращими результатами відзначилися Трой Батчелор, Джек Холдер і Грег Хенкок - по сім очок.

 

Ми в facebook - facebook.com/speedway.rivne.at.ua

Ми в vkontakte - vk.com/speedway_rivne_at_ua

 

О.Кульбаченко

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1128 | Додав: jktu86 | Теги: Дарсі Ворд, пул | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
Написал Zhuk, 08.10.2015

Ой, горе....Какое горе....Слов нету. Да они и не нужны. Как чудовищно несправедливо устроен мир. Сколько радости, эмоций и переживаний мог бы дать тысячам болельщикам во всём мире Дарци! Сколько добрых минут полных энергии и переживаний они бы пережили! Как несправедливо...Горе выбрало в этот раз самого, самого, самого и самого лучшего....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти