Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 8 » МАРКО ЛЕВІШИН: "СУПЕРНИКИ ПЕРЕВАЖАЛИ У КЛАСІ"
23:25
МАРКО ЛЕВІШИН: "СУПЕРНИКИ ПЕРЕВАЖАЛИ У КЛАСІ"

   Як відомо, спідвейна Україна була, є, і, маємо надію, буде багатою на таланти. Одним з останніх на даний момент вважається зовсім юний рівненчанин Марко Левішин, який лише нещодавно взяв участь у своїх перших змаганнях. Отже, знайомимось...

 

 - "Вперше прийшов у секцію спідвею 30 серпня 2011 року. Уже наприкінці вересня проводив тренування на 125-кубових мотоциклах. Наступного року влітку пересів на "дорослу" 500-ку", - згадує Марко.  

 

   Про реакцію батьків і друзів на своє захоплення...

 

 - "Звісно, мама відразу була категорично проти, як і мої друзі - як не крути, а вид спорту дуже небезпечний. Лише батько підтримував мене. Та згодом уже і мама, і друзі почали спокійніше до цього ставитись".

 

   Про очікування від дебюту 27 червня... 

 

 - "Дуже хотілось показати кращий результат. Та все ж таки варто відзначити, що майстерність суперників була значно вищою, ніж моя. Те ж саме можу сказати і про техніку. яка у них набагато краще підготовлена - програвав старти, та й з колесами були проблеми. І все ж, далеко не кожному гонщику вдалося виступити в змаганнях, де стартували такі хороші і досвідчені спортсмени, у свої 14 років".

 

 

   Про відчуття перед стартом змагань...

 

 - "Якщо чесно, навіть хвилювання як такого не було... Просто не розумів, що відбувається! Та дуже швидко звик до цієї атмосфери, і вже з часом почав освідомлювати, що я на змаганнях!".

 

   Про настанови перед гонкою...

 

 - "Тренер і батько говорили, що потрібно бути спокійним, і просто відчути, що таке змагання. У мене ще все попереду... Потрібно було обережно проїхати гонку, і показати, що у мене таки є потенціал!".

 

   Про результат і проблеми...

 

 - "Я вважаю, що результат міг бути кращим. Якби не було цих проблем з технікою... На жаль, у нас вона далеко не найкраща. Постійно необхідно щось ремонтувати, особливо мотори... Інколи і самі десь не розуміємо, як краще підготувати техніку до змагань чи тренування. Та в першу чергу в цьому результаті звинувачую самого себе. Також хочеться, щоб нам побільше допомагали і навчали в тактичному плані".

 

   Про роботу з Віктором Гайдимом...

 

 - "Працюється з ним добре. Він постійно вимагає від нас, щоб їздили не так, як він, а ще краще!".

 

   Про плани на найближче майбутнє...

 

 - "Нам обіцяли поїздку в Словаччину цього року. Наразі нічого конкретного не відомо. Як не відомо і те, в якому форматі ми маємо там їздити - чи це будуть показові виступи між заїздами в якомусь турнірі, чи як... Якщо будуть якісь змагання в Україні - обов'язково прийматиму в них участь. Дуже хочеться побільше їздити і набиратися досвіду!".

 

 

 

   Що ж, нам залишається лише побажати успіху як Марку, так і решті юним гонщикам. Будемо тримати кулаки за те, щоб в недалекому майбутньому про їхні імена говорили і писали у всьому спідвейному світі!

 

О.Кульбаченко,

speedway-rivne.at.ua

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 939 | Додав: jktu86 | Теги: Марко Левішин | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти