Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 13 » Марк Лемон про Дарсі, Гран-Прі і нові глушники
14:46
Марк Лемон про Дарсі, Гран-Прі і нові глушники

   Менеджер збірної Австралії Марк Лемон поділився своїми думками стосовно дискваліфікації Дарсі Ворда, шансів представників Австралії в Гран-Прі-2015, а також висловив задоволення від повернення у світовому спідвеї до глушників, які застосовувались у попередні роки.

   "Справа Ворда"

 - "Змушені прийняти рішення FIM таким, яким воно є. Дарсі не пройшов тест на алкоголь перед ГП Латвії, і за свій вчинок тепер покараний. Потрібно з цим змиритись. Дарсі знає, що вчинив не правильно і повинен зробити висновки на майбутнє. Дуже шкода, що розгляд цієї справи затягнувся на такий тривалий термін. Не розумію, чому в FIM так довго з цим затягували. Справа у спорті не нова. FIM могла використати досвід попередніх років і винести свій "вирок" набагато швидше. На мою думку, покарання надто жорстоке як для такого порушення регламенту. Маємо те, що маємо. Нам нічого не залишається, як очікувати на повернення Дарсі в кінці липня".

   "Австралійці в Гран-Прі-2015"

 - "Знаємо, які проблеми переслідували Кріса Холдера останнім часом - велика кількість травм і страшних падінь. Думаю, цього сезону він повернеться до своєї оптимальної форми, і завершить сезон на подіумі. Трой Батчелор прогресує з кожним роком. В цьому сезоні очікую від нього ще кращих результатів, ніж в попередньому. Якщо Джейсон Дойл втримається хоча б на тому рівні, на якому він завершував минулий рік, повинен бути в ТОП-8 турніру. Тож сподіваюсь, що цього року мої хлопці наведуть багато "галасу" в циклі, а трішки щастя і фортуни їм допоможе в цьому".

   "Про повернення Гран-Прі до Австралії"

 - "Це велика подія для всієї країни. Гран-Прі у нас не було вже понад десять років. Це буде грандіозне шоу і визначна подія для наших вболівальників. Уже знаю, що вже продано більше десяти тисяч квитків, хоча про це ще ніхто навіть не говорить. Люди не можуть дочекатися 24 жовтня, щоб побачити найкращих гонщиків планети на власні очі".

   "Про заміну Ворда на ККС"

 - "Після вердикту FIM "по Ворду" з'явилось одне вакантне місце у нашій команді. Та не надто сильно переймаюсь цим, оскільки є у нас декілька молодих і перспективних гонщиків, яким цілком посилам замінити Дарсі. Ми налаштовуємось лише на перемогу в Командному Кубку світу, чого не було в нас від 2002 року. Нам завжди не вистачає якогось мінімуму. При вдалому збігу обставин і прихильності фортуни ККС буде нашим".

   "Про "старі"-нові глушники"

 - "На власні очі бачив у Свіндоні, що рішення повернутись до глушників попереднього зразка є правильним. Попередні глушники не були хорошими. Тепер я побачив. що мотоцикли краще "реагують", та й звук від роботи мотора набагато кращий. Це великий плюс, від якого нам залишається лише порадіти".

sportowefakty.pl

О.Кульбаченко

 

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 534 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти