Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Август » 24 » МАРЕК: "НА ОБЛИЧЧІ КРІСА ХОЛДЕРА НАПИСАНО ВСЕ..." (+Фото)
23:59
МАРЕК: "НА ОБЛИЧЧІ КРІСА ХОЛДЕРА НАПИСАНО ВСЕ..." (+Фото)

   Й досі немає конкретної інформації про остаточний діагноз Дарсі Ворда. Буквально декілька хвилин про останні новини нам повідомив один з лідерів фанатського руху "Tylko Falubaz" - пан Марек. Він розповів, як відбувся марш в підтримку Дарсі Ворда, про відчуття фанатів, і не тільки. 

 

 - "Сьогодні всю Зелену Гуру об'єднало одне горе - страшна аварія і її наслідки Дарсі Ворда. Все місто живе лише одним бажанням - якнайшвидшим одужанням гонщика. Приємно було спостерігати, як на марш нашого руху до шпиталю долучались і звичайні перехожі, яким небайдужа доля Дарсі. Складалось враження, що ми всі, як завжди, дружньою родиною ідемо на черговий матч Екстраліги... Ніхто не вірив і не вірить досі в те, що відбулось... Ми всі прийшли і разом молилися. Коли побачили руки Дарсі, в більшості на очі виступили сльози... Сльози радості, і водночас смутку... Раділи, тому-що розуміли, що наша підтримка не пройшла безслідно, і Дарсі відчув її... Сумно було, тому-що не знаємо, як буде розвиватись ситуація далі... Безпосередньо в шпиталі нам вдалось поспілкуватись з представниками нашого клубу і медиками. Відразу скажу, що приємних новин поки-що немає... Та всі ми віримо, що з кожним наступним днем їх буде все більше і більше. Ми будемо приходити сюди до тих пір, поки не переконаємося, що з Дарсі все гаразд. Вдалось поспілкуватися з Крісом Холдером. Хочете вірте, а хочете - ні, але по його обличчю і сльозах на очах було помітно, що справи кепські. Дарсі притомний, однак не відчуває своїх кінцівок. Медики відверто зізнаються, що зробили все можливе. Тепер залишається лише молитися... Ми, фанатський рух "Tylko Falubaz", уже давно пробачили Дарсі обіди минулого. За короткий проміжок часу він став для більшості з нас ідолом, на якого ми покладали, і продовжуємо покладати великі сподівання на майбутнє. Віримо, що прийде ще той час, коли зможемо побачити його на доріжці. Нехай і шансів на це практично немає, але поки буде хоч 0,001% надії на це, ми будемо вірити в диво. Ми з тобою, Дарсі! І пробач нам за все..."

 

   За попередньою інформацією, вже наступного тижня Дарсі повинен бути перетранспортований до Ізраїлю в одну з кращих світових клінік з нейроглії. Всі фінансові витрати вже пообіцяв взяти на себе спонсор Дарсі - компанія Monster Energy.   

 

   Ми продовжуємо тримати руку на пульсі подій. Як тільки з'явиться хоч якась інформація про стан здоров'я Дарсі Ворда, наші читачі відразу дізнаються про це.

 

 

 

 

О.Кульбаченко

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 947 | Додав: jktu86 | Теги: Фалубаз Зелена Гура, Дарсі Ворд | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти