Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 27 » Марек Цешлак: "Важко говорити про шанси…"
17:42
Марек Цешлак: "Важко говорити про шанси…"

   Тренер збірної Польщі Марек Цешлак відвідав Торунь за два дні перед змаганнями Speedway Best Pairs Cup. Метою поїздки тренера "Кадри" став екзамен молодих хлопців, які здавали екзамен на отримання спідвейної ліцензії. 

   Після цього він відповів на кілька питань щодо інавгураційних змагань сезону, які відбудуться в Торуні вже в найближчу суботу, 28 березня цього року.

 – "Кшиштоф Каспшак та Ярослав Хампель – це титуловані, прекрасні гонщики. «Каспер» у минулому сезоні практично до кінця боровся за титул чемпіона світу і, якби не прикра травма, ми б мали сьогодні третього золотого медаліста особистого чемпіонату світу. У виконанні Ярека частина сезону була слабшою, але він і надалі лишається одним з найкращих гонщиків Польщі, тому дуже знадобиться «Кадрі» в Торуні".

   Запасним у збірній Польщі буде особистий чемпіон світу серед юніорів Пьотр Павліцкі. Лєшнянин вправі був розраховувати на виклик тренера після прекрасного минулого сезону:

 – "Пьотрек Павліцкі заслужив на виклик до «Кадри», оскільки у прекрасному стилі виборов титул чемпіона світу серед юніорів, вигравши його практично з комплектом пунктів. Якщо буде така потреба, він очевидно в змозі допомогти збірній і привезти важливі пункти до класифікації". 

   З погляду на те, що Speedway Best Pairs Cup буде розпочинати міжнародні змагання в сезоні 2015 року, важко передбачити, хто може бути найсильнішим, а хто відставатиме від решти учасників:

  - "Це перші серйозні змагання в сезоні, а тому важко говорити про шанси команд-учасниць. Очевидно, що дуже сильні будуть росіяни та данці. Австралійці багато втратили на дискваліфікації Дарсі Ворда і я не переконаний, чи дадуть собі ради, щоб повторити минулорічний успіх (розмова відбувалась до отримання інформації про травму Кріса Холдера - доп. авт.). З певністю можу сказати, що ми поборемось за перемогу, бо стартуємо на своїх теренах і мусимо це використати". 

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 508 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти