Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Ноябрь » 28 » Макс Фрік: Хочу захистити титул чемпіона світу серед юніорів
15:30
Макс Фрік: Хочу захистити титул чемпіона світу серед юніорів

    У недільний вечір, в Берліні відбулось гала-зібрання FIM, на якому вручили медалі найкращим спортсменам у сезоні 2017 року. Під час урочистостей золоту медаль чемпіона світу серед юніорів з класичного спідвею у особистому заліку отримав Макс Фрік
       У цьому році Макс Фрік перервав монополію поляків на здобуття титулу чемпіона світу серед юніорів, що тривала кілька сезонів. У міні-циклі, що складався з чотирьох турнірів, 20-ти річний спортсмен здобув 46 пунктів і залишив за собою , серед інших, поляка Крістіана Пєщека та британця Роберта Ламберта.

    У недільний вечір австралієць отримав у Берліні, під час урочистостей FIM, золоту медаль чемпіона світу серед юніорів у особистому заліку. Тим самим, Фрік долучився до своїх земляків, таких, як Лі Адамс, Джейсон Крамп та Дарсі Ворд, які перед ним здобували титул найкращого юніора планети.

    – Бути згаданим поряд з такими іменами, як Лі Адамс, Джейсон Крамп чи Дарсі Ворд – це щось феноменальне. Перебувати на цьому урочистому гала-зібранні - це прекрасне відчуття. Тішусь, що виграв титул чемпіона світу серед юніорів. – розповів Фрік на прес-конференції перед урочистим гала-зібранням FIM.
       Добрі виступи Фріка, який, крім здобуття згаданого титулу, також показував прекрасні результати у барвах своїх клубів, РОВ Рибнік у Польщі, «Тузів» з Бель В'ю у Великій Британії та «Роспіггарни» з Халставік у Швеції , не залишились непоміченими у FIM. У наступному році австралієць буде третім запасним гонщиком циклу Спідвей Гран-Прі.

     – Моєю наступною ціллю є старти у Гран-Прі. Всі хочуть бути там. На даний момент пишаюсь тим, що я є третім запасним у цьому циклі. Якщо мені дуже пощастить, то виступлю в якомусь з турнірів. – додав діючий чемпіон світу серед юніорів
       Метою Фріка на наступний сезон є захист титулу чемпіона світу серед юніорів. Австралієць вірить, що такий успіх полегшить йому дорогу до циклу Гран-Прі.

     – Позиція резервного гонщика – це добрий вхід до циклу, як його сталого учасника. Сподіваюсь, що у наступному сезоні у мене все працюватиме, як повинно. Хотів би захистити титул чемпіона світу серед юніорів. Тоді буду на крок ближчим до стартів у Гран-Прі. – підсумував гонщик. 

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Андрій Бабич

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 809 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти