Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июнь » 16 » ЮНИЙ СТАС МЕЛЬНИЧУК
02:00
ЮНИЙ СТАС МЕЛЬНИЧУК

         Після вдалого виступу юного Станіслава Мельничука на першому етапі чемпіонату України в Червонограді, багато вболівальників задались питанням: хто ж такий цей Мельничук? Сьогодні ми пропонуємо перше знайомство Стаса Мельничука з вболівальниками. 
 
         14 червня Станіславу Мельничуку виповнилось шістнадцять років. А це означає, що від цього дня Станіслав може стартувати у польській лізі. І можливо, саме настирливості та непоступливості юного Мельничука не вистарчало рівненському "Каскаду" у цьому сезоні в боротьбі з польськими клубами в рамках другої польської ліги.

$IMAGE4-left$         Кар'єра спідвеїста Мельничука розпочалась ще тоді, коли маленький Стас вперше прийшов на рівненський мототрек в якості глядача. Це трапилось, коли нашому герою було лише шість років. Після першої ж побаченої гонки він зрозумів, що хоче спробувати свої сили у цьому виді спорту. На щастя для Стаса, його батьки не перечили вибору свого сина. І уже через короткий проміжок часу Станіслав почав постійно відвідувати тренування та гонки на рівненському мототреку.
 
         Розпочалось все з того, що батько Стаса придбав для сина мотоцикл та форму. Радості юного Станіслава не було меж. Він почав вперто тренуватись, вдосконалюючи свою майстерність з кожним тренуванням. Уже тоді в Рівному помітили, що в цього юнака є талант.
 
         Першими змаганнями Мельничука стали старти в класі 125 куб.см. та на довго в цьому класі Стас не затримався. Бажаючи "дорослого спідвею", він досить рано, як на свій вік, пересів на мотоцикл 500куб.см. І хоча для офіційних стартів в Україні потрібно мати не менше п'ятнадцяти років, Станіслав досить довго уже тренувався саме у цьому класі. Стас уже не міг дочекатись першого офіційного старту.
 
         У квітні 2010 року перша мрія нашого героя здійснилась. У Рівному відбулись змагання чемпіонату України серед юніорів, і в цих змаганнях Мельничук посів досить високе шосте місце, набравши при цьому дев'ять пунктів. З цього дня і розпочалась офіційна спортивна кар'єра Станіслава Мельничука. Як сказав Станіслав, ця гонка йому дуже сподобалась, і дала йому поштовх до ще вищих цілей.
 
         Та не все так гладко складалось у Мельничука минулого року. В одній гонцї в Червонограді , коли він 'перелетів' через Миколу Миронова, йому на деякий час довелось забути про перегони. Та жага до щвидкості повернула його на спідвейну доріжку. Повернула, щоб уже в наступному році під час відкриття спідвейного сезону в Червонограді, після гонки першого етапу особистого чемпіонату України, його увесь стадіон вітав стоячи. Під час цієї гонки Станіслав залишив позаду себе Тейгела, на рівних боровся з Кобріним та Бєсчастновим, який виступав в якості гостя з Росії.
 
         Як і кожен спортсмен, який розпочинає свій шлях у великому спорті, у Стаса є своя мрія - здобути як найбільшу кількість нагород та у майбутньому виступити в  Гран-Прі. Не дивно, що кумиром номер один у нього є один з найдосвідченіших спідвеїстів сучасності Джейсон Крамп.
 
         Уже в найближчу неділю, 19 червня, можливо відбудеться дебют Станіслава Мельничука в складі "Каскаду" в рамках другої польської ліги. Вболівальники рівненської команди покладають чималі надії на юного Мельничука. Стас, хай щастить!
 
       
 
        
 
         
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 1223 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.9/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти