Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Февраль » 28 » Магнус Зеттерстрем про свої плани в Гран-Прі
12:34
Магнус Зеттерстрем про свої плани в Гран-Прі
Новий учасник серії Гран-Прі Магнус Зеттерстрем щасливий тим, що дозволяє своїм конкурентам думати, що він займе останню позицію в своєму дебютному сезоні особистого чемпіонату світу. 38-річний швед став сенсаційним переможцем Гран-Прі Челендж, який відбувся в Ковентрі минулого року. Деякі експерти сумніваються в тому, що легендарний «Зорро» зможе якось вплинути на розклад сил у найвищій стадії цього виду спорту на пізньому етапі своєї кар`єри. Проте, чемпіон Швеції 2008 року не має  намірів завершити сезон на 15-ій позиції і готовий скористатися недооцінкою у суперників.
- В мене набагато вища мета, але я відчуваю, як дехто сподівається побачити мене останнім. Тому я хочу використати цей факт, як перевагу. Нехай всі інші вважають, що я буду останнім. Кожен окремий пункт і кожне окреме місце, здобуті мною, будуть бонусом- заявив Зеттерстрем
- Ніхто не буде тиснути на мене, і коли гонщики стоятимуть перед стартовою стрічкою, кожен з них буде думати: "я отримав лише двох суперників на стартовій лінії." Насправді, їх там буде три, але вони будуть думати: "Ах, Зорро приїде останнім, ніхто не бере його до уваги." В результаті, я потраплю до півфіналів, а вони заглянуть в програмку і здивуються: "як же він пройшов так далеко?"  Як спортсмен, я не хочу фінішувати останнім, але в той же час, не хочу й завищувати свої цілі, щоб люди сказали: "о, він мабуть божевільний, або він не зможе цього зробити." Я знаю, на що здатний і залишу це для себе. Нехай інші вважають, що я буду останнім, тоді я вийду переможцем, а не невдахою. -сказав Магнус.
  Зеттерстрем пройшов шлях від виступів у британській першій лізі 2007 року до кваліфікації в серію Гран-Прі всього за два роки. Таким чином, гонщик "Вибжеже" Гданьск повний рішучості продовжувати свій неймовірний прогрес і не має наміру просто відбувати номер.
- Все не так, немов би я знаходжуся там, аби лише спостерігати і бути щасливим. Я спортсмен, і мене не задовільнить лише кваліфікуватися до циклу. Ковентрі вже позаду. Це був чудовий вечір для згадок у моїй кар`єрі. Однак, це новий виклик, і наразі, я хочу зробити щось хороше в Гран-Прі- додав гонщик.

speedwaygp.com










www.magnus-zetterstrom.com

 
Переглядів: 929 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти