Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 14 » МАЦЕЙ ЯНОВСКІ: "ГРЕГ Є МОЇМ МОТИВАТОРОМ"
16:32
МАЦЕЙ ЯНОВСКІ: "ГРЕГ Є МОЇМ МОТИВАТОРОМ"
   Минулої неділі у польському місті Гнєзно завершився фінал чемпіонату світу серед юніорів. Перемогу в цих змаганнях здобув Пшемислав Павліцкі, та головним героєм цього дня став Мацей Яновскі, який за підсумком чотирьох етапів вперше у своїй кар'єрі виграв титул чемпіона світу серед юніорів.
 
   Ще до початку гонки в Гнєзно претендентом номер один на чемпіонство був Мацей Яновскі, який після попередніх трьох етапів забезпечив собі комфортну перевагу над переслідувачами. Перед самим стартом останнього етапу Мацей говорив, що ще зарано вітати його з титулом, оскільки суперники розслабленості не пробачать. Тепер, коли титул у нього в руках, Мацей вирішив поділитись своєю радістю з вболівальниками.
 
   Мацей, що ти відчував в той момент, коли над стадіоном у неділю заграв гімн Польші?
 
  - Я себе почував прекрасно. Гадаю, кожен спортсмен мріє пережити хоча б раз в житті такі хвилини. Коли лунає гімн твоєї держави на твою честь, спортсмен почувається героєм. Це було неймовірно. Гімн Польші лунав у Пардубіце і Хольстеді, але найголовніше для мене було почути "Мазурка" саме в Гнєзно.
 
   Золоту медаль тобі вручав король світового спідвею цього року - Грег Хенкок. Чи був перед гонкою додатково мотивованим присутністю Грега на стадіоні?
 
  Грег є моїм мотиватором перед кожними змаганнями. Я з ним в дуже хороших дружніх стосунках, він мені постійно допомагає і підтримує мене. Він прибув у неділю на гонку, щоб підтримати мене, я йому за це дуже вдячний. Грег дуже хороша людина, він для мене дуже багато робить.
 
Яновскі і Хенкок - чемпіони світу 2011 року!
 
   Чи той факт, що в 2011 році стартували на "нових глушниках" допоміг в певній мірі американцю виграти Гран-Прі? Чи це все-таки заслуга Рафала Хая, який працює з вами обома?
 
  - "Нові глушники" тут ні до чого. Рафал "великий" механік, а Грег відмінний гонщик. Вони разом працюють дуже добре, що і дає чудові результати.
 
  Твої  віддані шанувальники і далі будуть мотивувати тебе до нових перемог. Чи відчуваєш під час заїзду їхню підтримку, їхні вигуки і заклики лише про перемогу?
 
  - Коли спортсмен встає під стартову стрічку, думки лише про найкращий старт і вдале проходження доріжки. Підтримка вболівальників, безумовно, допомагає, як перед гонкою, так і під час змагань. Фанати додають нам впевненності, за що ми намагаємось їм віддячити вдалими результатами.
 
Чемпіон світу серед юніорів 2011 Мацей Яновскі
 
   Вроцлавські вболівальники не надто нав'язливі?
 
  - Надто нав'язливих уболівальників не буває!
 
   З наступного сезону ми скоріше за все не побачимо більше одного гонщика Гран-Прі в складах команд екстраліги. Що думаєш з цього приводу?
 
  - Можливо, це і правильно. Ми всі дуже хочемо, щоб у нашій лізі виступало побільше поляків. Це дасть можливість нашим молодим спортсменам розвиватися і далі.
 
   Перед цьогорічним розиграшем Командного Кубку Світу у наставника польської команди Марека Цеслака була проблема - кого взяти з собою, тебе чи Пшемислава Павліцкі. Чи буде в наступному сезоні для тебе ціль номер один потрапляння до національної збірної Польші?
 
  - Це є ціль дуже багатьох спортсменів - виступати за свою країну в змаганнях такого рівня. Участь в ККС означає боротись з найкращими гонщиками планети. Команда Польші є дуже сильною, і щоб потрапити до складу, потрібно стабільно показувати високі результати.
 
   Вже стали відомі імена гонщиків, які наступного сезону виступатимуть з постійними "дикими картками" у Гран-Прі. Другий рік поспіль BSI дає шанс Нікі Педерсену. Той факт, що датчанину знову не вдалось потрапити до вісімки сильніших, не є вагомим аргументом проти нього?
 
  - Це не мені вирішувати. За це відповідають люди набагато досвідченіші за мене. Крім того, Нікі боєць, і в будь-який момент він ще може здобути титул чемпіона світу. Він дуже хоробрий гонщик, і я й досі його вважаю одним з найсильніших у світі.
 
   На тему Гран-Прі: Лєшно, Торунь чи Гожув? Якби ти міг вибрати, в якому місті хотів би виступити з "дикою карткою" на етапі Гран-Прі Польші?
 
  - Чесно кажучи, мені байдуже. Де відбуватиметься гонка, там і виступлю, якщо запросять.
 
   У неділю на торуньському треці відбудеться гонка між командами Польші та збірною Світу. Чи склад команд "Dream Team", в складі якої виступлять чемпіон і віце-чемпіон світу 2011 року, а також гонщики, які щодня змагаються на "МотоАрені" в Торуні, є оптимальний?
 
  - Все може бути. В складі наших суперників виступатимуть найкращі гонщики сучасного спідвею. Буде дуже важко протистояти "зіркам". "Решта Світу" виставить дуже сильний склад, але ми не будемо здаватись. В нашій команді також є багато зірок. Гонка буде дуже цікавою для вболівальників. З нетерпінням очікую неділі.
 
     
www.zuzel.sport24.pl
 
  
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 909 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти