Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Апрель » 10 » Локтаєв розповів про підготовку до сезону
13:56
Локтаєв розповів про підготовку до сезону

  Олександр Локтаєв у неділю провів чергову гонку в рамках підготовки до нового сезону. За словами самого гонщика, він задоволений результатом, і очікує, що це ще далеко не його максимум...

 - "То були дуже добрі і цікаві змагання, змагалися дійсно сильні спортсмени. отож можна було добре потренуватися. В моїх планах не було перемоги в цьому турнірі. Більше уваги приділяв тому, щоб поїздити і завершити ці змагання цілим і неушкодженим. Перед мною є ще більш важливіші змагання. Фізично на мотоциклі почуваюся добре. Щиро кажучи, я не відчув зимової перерви. Потрібно мені ще декілька тренувань для освоєння нового обладнання. На меморіалі "Лицарі Спідвею" через перевірку нових частин я зіпсував декілька заїздів. Зараз працюємо над цим, оскільки наближається сезон в Екстралізі".

В першому поєдинку Екстраліги. "Фалубаз" прийматиме "Унію" Тарнув. На думку Саші, поєдинок буде цікавим і безкомпромісним:

- "Унія є дуже сильною командою. В її складі є класні гонщики, то ж буде запекла боротьба на треку.Це буде цікава гонка".

 

 В нашій групі https://vk.com/speedway_rivne_at_ua проводиться опитування на тему "Хто стане чемпіоном польської Екстраліги 2014 року?". Запрошуємо усіх любителів спідвею приєднатися до нас!

 

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

www.sportowefakty.pl)

Юра Мушинський

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 575 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 3.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти