Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Ноябрь » 22 » Локтаєв не хотів конкурувати з Карповим
15:45
Локтаєв не хотів конкурувати з Карповим

 Був час, коли Олександр Локтаєв роздумував над тим, щоб залишитися у Зеленій Гурі. Але в кінцевому результаті, вирішив стартувати у польській лізі спідвею. Чому він, прийняв таке рішення?

 

     Олександр Локтаєв завершив для себе складний сезон. Він виступив лише у трьох матчах польської Екстраліги за Фалубаз. По завершенні сезону у лізі, мав амбітні плани. Переконував, що хоче залишитися в Екстралізі, щоб там відбудуватися. Але остаточно вирішив вибрати Орла Лодзь з польської ліги спідвею. - Пропозицій в мене було багато, над Екстралігою також роздумував - зізнається Локтаєв.

     Виступи в Екстралізі, були для Локтаєва на першому плані. Але після виступу на "Speedway Show" у Лодзі, його плани змінилися. - Інколи буває так, що людина приїжджає кудись і відразу відчуває, що це її місце - розказав механік Радіслав Швух, - Так було з Олександром, клуб його переконав. Не доводилося мені його намовляти. Я помітив, що Саша на треці почувався добре. Також переконався, що він потрібен клубу - повідомив Швух.

      Спершу Локтаєв з клубом Орел Лодзь спілкувався у телефонному режимі. Потім домовився про зустріч з директором клубу Вітольдом Скшидлевськім, яка тривала довгий час, бо "шеф" лодзького клубу, хоче як найбільше дізнатися про спортсмена. - Розмова тривала близько трьох годин - згадує Саша. - Якщо, йдеться про подробиці, то домовилися ми досить швидко. Це прекрасна людина. Знаємо, що він дуже хоче попасти в Екстралігу. За презентував мені великий план - додав Локтаєв.

    Після розмови зі СкшидлевськімОлександр був переконаний виступати в Лодзі. Покинув думку про подальшу співпрацю з Фалубазом. Він розказав, що не хотів би боротися з Андрієм Карповим. - Це його близький друг, він би не хотів з ним боротися за основний склад на тренуваннях - пояснив Радіслав Швух.

    "Орлові" добру роботу зробили його спортсмени. До того, щоб Локтаєв підписав контракт в Лодзі, його намовив Джейсон Дойл. - В Лодзі є щось неймовірне. Джейсона Дойла знаю добре, коли пішла розмова про "Орла", то власне він нас переконав, щоб ми виступали там. Сказав, що це добре місце для відбудування форми. Також, добрі відгуки були від Петера Кільдеманда та Лінуса Сундстрема. Кожен з них казав, що це місце, в якому можна зосередитися та робити хороші результати. - додав механік Локтаєва.

    Новий спортсмен команди вже задумується про новий сезон. Запевняє, що буде до нього технічно підготовлений .- На сьогоднішній момент, маю два добрі двигуна, а наступні планую замовити. Потім виберу з них два найкращі, а третього залишу у запасі. І тоді має бути все добре. Зі своїм "тюнером" співпрацюю вже довший час, і мене все влаштовує - розповів.

    Локтаєв знає, що йому у наступному сезоні, потрібно буде багато стартувати, для цього йому мають допомогти контракти в Данії та Швеції.

 

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 907 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти