Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Февраль » 4 » Латвія на SPBC-2015
07:43
Латвія на SPBC-2015

   У минулому році вони замкнули генеральну класифікацію Speedway Best Pairs Cup, хоч жодного разу не зайняли останнього місця на окремих етапах. На відкритті цьогорічного циклу латиші виступлять у Торуні з «дикою» картою. 


   Наступники братів Володимира та Івана Рибнікових хочуть здивувати фаворитів. Чи вдасться їм це? Латвійську команду у цих змаганнях представлятимуть Анджей Лєбєдєв, Кястас Пуоджукс та Максим Богданов. 


 - "Змагання організовують ті ж люди, що і цикл SEC і там все на найвищому рівні. Я дуже щасливий, що був частиною цих подій у 2014 році та надалі буду в 2015-му" – говорить Анджей Лєбєдєв. 


   Кястас Пуоджукс у минулому році показав себе в Торуні найкраще з усіх латишів. Наступні старти вже не були такими вдалими, однак виклик його до складу на цьогорічний цикл Speedway Best Pairs Cup свідчить про значну довіру до нього з боку тренера. Лєбєдєв – це талановитий 20-ти річний гонщик. Він вже має на своєму рахунку кілька значних успіхів, зокрема і в парних змаганнях. Між іншим, він є дворазовим медалістом індивідуальних чемпіонатів Латвії серед юніорів: золото (2011 рік) та срібло (2010 рік). Бронзовим медалістом клубного кубку Європи, дворазовим фіналістом чемпіонату Європи серед пар (Піла у 2011 році - IV місце, Рівне у 2012 році – срібна медаль).


 - "У першому раунді їдемо у Польщі і якщо добре себе там покажемо, то можливо поїдемо також у Есьбергу. Впевнений, що покажемо все, на що здатні!" – додав Лєбєдєв.


   Третім гонщиком у команді Латвії буде Максим Богданов, який геніально показав себе у минулорічному циклі Speedway European Championships. Замінюючи травмованих гонщиків він практично потерся об медаль чемпіонату Європи!


   У цьому сезоні цикл Speedway Best Pairs Cup знову складатиметься з трьох етапів. Крім змагань у «місті Коперника», гонщики змагатимуться також 11 квітня у німецькому Гюстрові та 9 травня у данському Есьберзі.

 
   Організатори циклу приготували досить прийнятні ціни квитків на змагання, які відкриватимуть спідвейні змагання в сезоні 2015 року. Найдешевші квитки можна придбати по ціні від 15 польських злотих. Між іншим, білети доступні на інтернет сервісі eventim.pl.
28 березня 2015 року – МотоАрена, Торуньwww.eventim.pl
Синя трибуна, звичайний квиток - 40 польських злотих / квиток на віражі - 25 польських злотих.
Зелена трибуна, звичайний квиток - 30 польських злотих / квиток на віражі - 15 польських злотих.
Червона трибуна, звичайний квиток - 150 польських злотих /
квиток VIP - 650 польських злотих.

 

sportowefakty

Переклад: Андрій Бабич

 
Переглядів: 630 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти