Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 27 » Кубок Ветеранів у Червонограді
21:14
Кубок Ветеранів у Червонограді

   28 червня у Червонограді буде насиченим на святкові події. День Конституції, День Міста і День Молоді в один день святкуватимуть червоноградці і гості міста, а епогеєм цього святкового дня повинні стати спідвейні змагання на місцевому мототреці Ігоря Марка.

 

   В Червонограді планується провести вже традиційний турнір "Кубок Ветеранів", організатором якого знову стане один з кращих гонщиків в історії червоноградського і українського спідвею 1990-х - 2000-х років Петро Федик. Сьогодні ми отримали першу інформацію стосовно даної гонки. Петро Федик:  

 

 - "Вже йде підготовка до гонки. Говорити "100 відсотків", що гонка відбудеться, не будемо, оскільки навіть наш президент України нічого на 100 % нам не гарантує. Ми сподіваємось, що все вийде. Планується вже вкотре залучити до змагань гонщиків з інших країн. На жаль, приїзд, перебування в Червонограді, сам виступ деяких закордонних спортсменів нам обходиться набагато дешевше, ніж наших, вітчизняних. Ну, це український менталітет... Розраховуємо на заповнені вболівальниками трибуни мототреку. Вже традиційно не будемо "загинати" ціни на квитки - вартість одного дорослого планується приблизно 30 гривень. Ми прекрасно розуміємо, яка зараз ситуація в країні - все зростає у вартості, а зарплати і пенсії стоять на тому ж місці, що були два - три роки назад. Хочемо просто зробити свято для вболівальників".

 

   Сайт speedway-rivne.at.ua буде інформувати вболівальників про хід підготовки до змагань. 

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Український спідвей |
 
Переглядів: 1070 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти