Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Июнь » 23 » Кубок Ветеранів
16:22
Кубок Ветеранів

   Як наш сайт уже повідомляв, у неділю, 29 червня, на червоноградському мототреці імені Ігора Марка відбудеться перша гонка в українському спідвейному сезоні. Про хід підготовки до цієї події для любителів спідвею розповів організатор гонки - Петро Федик.

 

   Петро Федик: "Гонка відбудеться однозначно. Уже розробляються афіші і програмки. Щодо складу учасників, то участь в змаганнях приймуть всі відомі українським любителям спідвею гонкщики. Окрім них, попередню згоду виступити в Червонограді уже надали по одному представнику з Словаччини та Угорщини. Також надіслав запрошення полякам, але поки-що жодного відгуку від них не було. Через всім відомі останні події ми принципово не запрошували росіян. Та й дороге це задоволення - лише оплата двох тисяч кілометрів дороги витягне нам 99% закладеного на гонку бюджету. Ми не намагаємось створити неабияке дійство. Наша мета організувати хоч що-небудь, дивлячись на політичну ситуацію в нашій країні. Звідси і мізерна вартість квитків - 10грн. - дитячий, і 25грн. - дорослий. Ми хочемо, щоб українські вболівальники знову на власні очі побачили, що таке спідвей!"

   Початок гонки - 17:30. Як тільки стане відомим остаточний склад учасників гонки, наш сайт відразу ознайомить з ним всіх любителів спідвею.

 

 

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 805 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти