Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июнь » 26 » КС Торунь: Відрахування часу до повернення Ворда. Хто сяде у запас?
18:05
КС Торунь: Відрахування часу до повернення Ворда. Хто сяде у запас?

   Матч проти «Фалубаза» з Зеленої Гури, що відбудеться в неділю, може стати надто важливим для іноземних гонщиків КС Торунь. Яцек Гаєвські уважно спостерігатиме за їх їздою, оскільки в готовності чекає на свій шанс Дарсі Ворд. 


 - "Матч у неділю буде дуже важливий, як для нас, так і для гостей з Зеленої Гури. Права на помилку стає все менше, особливо коли зустрічаємось з командою, яка безпосередньо змагається з нами за місце у раунді плей-офф. У таких зустрічах пункти рахуються фактично подвійно, бо хтось дописує їх собі, тоді як інша сторона не може цього зробити. Підготовка розпочнеться у п’ятницю. Тоді більшість спортсменів вже повинні бути на місці, в Торуні. Ми плануємо тренування з пунктами, а потім корегування налаштувань техніки. Сподіваюсь, що ми будемо в добрій формі. Усі в КС Торунь знають, наскільки важлива ця зустріч і за що, власне, йде гра". 
 

   28 червня - це не лише дата матчу з «Фалубазом». Цього ж дня закінчується термін покарання Дарсі Ворда. Проте, на цьогорічний дебют австралійця у польській лізі його вболівальники змушені будуть ще трохи зачекати.

 

 – "Звичайно, у неділю Ворд їхати не зможе, оскільки ми змушені дочекатись відкриття трансферного вікна, щоб підписати з ним контракт. Перед найближчим матчем він ще не буде з нами тренуватись, але, ймовірно, з’явиться в Торуні на саму зустріч. Можливо, що в понеділок він трохи поїздить на МотоАрені", – пояснює Гаєвські. 
 

   Поява Ворда дасть торунянам більше можливостей для маневру при визначенні складу на наступні матчі. Конкуренція в команді зросте. Як це вплине на атмосферу?

 

 – "Завжди, коли бажаючих їздити є більше, ніж місць у складі, є певна проблема. Не дивлячись на те, як все складеться, ніхто не хоче сидіти на лавці. У спідвеї ситуація дещо інша, порівняно з іншими дисциплінами спорту, де регулярність виступів не відображається прямо - пропорційно на заробітках. На разі проблем немає. Подивимось, як команда себе проявить у неділю, а пізніше – зі «Сталлю» Гожув. Якщо вдасться швидко владнати всі деталі з контрактом Ворда, то певні рухи щодо складу можливі. Проте, це не станеться під час найближчої зустрічі, а швидше за все, навіть під час двох найближчих матчів, що чекають на нас попереду", – сказав Гаєвські. 

 

   На даний момент здається, що першим з гонщиків, якого Дарсі Ворд може потіснити зі складу, є його земляк Кріс Холдер. І при цьому, йдеться не лише про останній виступ цього гонщика у Вроцлаві. Серед іноземців у клубі саме в нього найнижчий середньозаїздний бал. Холдер суттєво відстає з цієї точки зору від Григорія Лагути та Джейсона Дойла, особливо у виїздних матчах. Все залежатиме від того, в якій формі буде сам Ворд. Однак, перші сигнали досить оптимістичні.

 

 – "Мені важко оцінювати Дарсі. Він тренувався в Оструві та Швеції. Коли він почне регулярно їздити, зможу сказати щось більше. Проте, знаю, що він досить солідно підійшов до теми фізичної підготовки. З цієї точки зору його форма навіть краща, ніж була раніше. Подивимось, як кілька місяців перерви вплинуть на його їзду. Однак, коли подумаю, який він має талант до спідвею, вважаю, що великої проблеми бути не повинно. Також, мені відомо, що Дарсі зараз дуже мотивований. Він хоче всім довести, що і надалі є одним з найкращих гонщиків у світі". – додає в кінці менеджер КС Торунь.

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 529 | Додав: jktu86 | Теги: Яцек Гаєвські, Кріс Холдер, Дарсі Ворд, Фалубаз, Джейсон Дойл, КС Торунь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти