Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 25 » Кріс Холдер сповнений надії перед інавгурацією сезону
20:36
Кріс Холдер сповнений надії перед інавгурацією сезону

   Кріс Холдер – це одна з найяскравіших зірок суботнього Speedway Best Pairs Cup. Гонщик КС Торунь вірить, що «кенгурята» в стані вдруге перемогти в циклі, організованому фірмою One Sport.

 - "Вважаю, що ми в стані повторити минулорічний успіх. Ми дуже добре почали у 2014 році, перемігши в Торуні, а згодом виграли і весь цикл. Звичайно ж легко не буде, бо кожна команда їде з таким самим настроєм. Однак, треба пам’ятати, що це лише початок сезону та всі знаходяться на етапі тестування техніки. Щиро кажучи, чекаю з нетерпінням на ці змагання, щоб помірятись силами з найкращими спортсменами. Думаю, спільно з Джейсоном Дойлом та Троєм Батчелором, можемо тут, в Торуні, досягти хорошого результату", – каже Кріс Холдер.

   У попередньому році в Торуні тріумфували австралійці, хоча Данія виграла попередню частину змагань. На думку Холдера не можна легковажно відноситись до жодної зі збірних, оскільки, якщо хтось матиме добрий день, то кожен може виграти з кожним. 

 - "Усі команди будуть важкими суперниками для нас. Дуже сильна Росія, оскільки Еміль Сайфутдінов у минулому році стартував в Торуні і показував тут дуже хороші результати. Григорій Лагута буде гонщиком торунського клубу в цьому сезоні, а значить теж вивчить поверхню цієї доріжки. Дуже сильну команду має Данія, адже Нікі Педерсен та Нільс-Крістіан Іверсен – це прекрасні гонщики. Кожен розраховуватиме на свій добрий день і кожна команда поїде з думкою про перемогу. Але як буде, переконаємось вже в суботу. Ми концентруємось на собі і хочемо зробити все можливе, щоб поїхати якнайкраще". 

   Звичайно ж значною втратою для збірної Австралії буде відсутність Дарсі Ворда, якого дискваліфіковано і він не може стартувати у офіційних змаганнях аж до кінця червня цього року. 

 - "Без Дарсі у складі ми звичайно дещо слабші, оскільки на доріжці у Торуні він завжди досягав несамовитих результатів. Проте, незважаючи ні на що, ми змушені будемо впоратись з цією ситуацією. Ми маємо дуже цікаву та добру команду. Якщо підберемо відповідні налаштування мотоциклів під час тренування, повинні відіграти важливу роль під час Speedway Best Pairs Cup", – підсумував чемпіон світу 2012 року Кріс Холдер. 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 493 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти