Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Июнь » 16 » КРІС ХОЛДЕР:"ПОЧАТОК ЗМАГАНЬ БУВ КОШМАРНИЙ"
21:57
КРІС ХОЛДЕР:"ПОЧАТОК ЗМАГАНЬ БУВ КОШМАРНИЙ"

 
Кріс Холдер не найкращим чином розпочав суботнє Гран-Прі Данії в Хорсенсі. Однак, зміни в налаштуваннях мотоциклу допомогли австралійцеві, який, з рештою, завершив змагання на другій позиції. 
Після двох перших серій стартів Кріс Холдер мав у своєму активі тільки один пункт і здавалось, що австралієць може забути про вихід до півфіналу та лідерство у генеральній класифікації чемпіонату світу. 
Проте, у кінцевій фазі змагань колишній чемпіон світу поліпшив свою їзду. Завдяки двом перемогам у заїздах Холдер вийшов до півфіналу, а згодом – до фіналу.  "Я не найкраще проїхав у перших двох заїздах, але ми зробили зміни в налаштуваннях мотоцикла і він почав працювати цілком добре. Не можу нарікати на свій виступ, оскільки здобув кілька цінних пунктів, став на подіум, хоч початок змагань був для мене кошмарним", – признався після турніру в Хорсенсі австралійський спідвеїст. 
Перемогу в Гран-Прі Данії здобув Мацей Яновські. Холдер був близьким до того, щоб випередити його, але австралійцеві це зробити  не вдалося.  "Мені вдалося в фіналі випередити Мачека, але він гідно відповів. Ми провели з ним, насправді, добрий поєдинок, але, з рештою, він виявився кращим. Це тільки третій раунд, я як і раніше в лідерах, приймаю участь у боротьбі і це добре", – додав Холдер.
Після трьох турнірів Холдер має на своєму рахунку 39 пунктів та, спільно з Таєм Воффінденом, очолює генеральну класифікацію Спідвей Гран-Прі. Однак, різниця між лідируючими гонщиками мінімальна – третій Грег Хенкок відстає від них тільки на один пункт. Четвертий – Яновські ( 36 очок ).

переклад: Андрій Бабич

sportowefakty.pl

Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 607 | Додав: orest | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти