Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Август » 24 » КРІС ХОЛДЕР: "ОДНА З НАЙЖАХЛИВІШИХ НОЧЕЙ У МОЄМУ ЖИТТІ"
15:33
КРІС ХОЛДЕР: "ОДНА З НАЙЖАХЛИВІШИХ НОЧЕЙ У МОЄМУ ЖИТТІ"

   На даний момент стан здоров'я Дарсі Ворда є стабільним. Таку інформацію оприлюднив лікар зеленогурського "Фалубазу" Роберт Запоточний:

 

 - "Стан пацієнта є стабільним. Він є притомним і зараз відпочиває. Дарсі адекватно реагує і відповідає на запитання. Більшого поки-що сказати не можу. Нам залишається лише вірити і сподіватися на краще. В медицині не існує термінів "завжди" або "ніколи". Тепер медицина досягла неабиякого прогресу, якщо враховувати безліч біоматеріалів. Справа є непростою, і ніхто точно не може сказати, як буде відбуватись процес реабілітації Ворда. Виносити на публіку повністю діагноз Дарсі немаю права без його особистого дозволу на це".

 

   В даний момент поряд з австралійцем перебуває його родина, механіки і Кріс Холдер, який, за словами самого гонщика, пережив одну з найжахливіших ночей в своєму житті. Кріс Холдер:

 

 - "Дуже важко щось говорити... Як тільки дізнався про те, що трапилось, в середині щось немов обірвалось... Дотепер не можу повірити в цей жах... Після гонки був дуже втомленим і хотілось відпочити, але в одну мить зрозумів, що ця ніч стане для мене однією з найжахливішою у моєму житті. Всі думки лише з Дарсом... Тримайся, друже, ми всі з тобою... Знаю, що тобі зараз дуже важко, але повір - нам усім тут, твоїм найближчим людям, не легше..."

 

   Дуже багато паралелей провели між падінням Дарсі і Кшиштофа Цегельського. Як і у випадку поляка, який після падіння багато років був прикутим до інвалідного візка, прогнози на майбутнє австралійця не є більш оптимістичними. Кшиштоф Цегельські: 

 

 - "Я уже пройшов все те, що доведеться пройти Дарсі. Зі свого досвіду можу сказати, що на даному етапі йому дуже необхідна наша підтримка. Не потрібно дозволити йому впасти у відчай. У мене була така ж ситуація, коли здавалось, що смислу жити і видужувати уже немає. Та я розумів, що надія вмирає останньою. Дуже багато працював над собою і не замислювався над тим, що нічого з цього не вийде. Після багатьох років страждань і надвиснажливих занять я був віднагороджений долею - мені знову вдалося встати на ноги. Це ж саме я від щирого серця бажаю і Дарсі. Перед ним зараз дуже важливий заїзд. Можливо, найважливіший у житті. І він повинен його виграти! Буде дуже важко, але він справжній боєць! Тримайся, хлопче!"

 

Польські ЗМІ

 

   Наш сайт і надалі буде ретельно відстежувати ситуацію навколо Дарсі Ворда. Як тільки поступить бкдь-яка важлива інформація, вона відразу ж буде викладена на нашому сайті. 

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 773 | Додав: jktu86 | Теги: Фалубаз Зелена Гура, Дарсі Ворд, Кріс Холдер, Кшиштоф Цегельські | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти