Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 23 » Кріс Холдер на разі не в формі. Ворд потрібний ще більше?
19:50
Кріс Холдер на разі не в формі. Ворд потрібний ще більше?

 - "Дарсі Ворд прив’язаний до Торуні та його буде важко витягнути з цього клубу. Однак, зацікавлення ним чемпіонів Польщі мене не дивує". – коментує колишній менеджер «Унібаксу» Торунь Славомір Крийом. 

   Все менше часу лишається до старту лігових змагань у Польщі. Керівники КС Торунь все більше мають над чим замислитись. Під час передсезонних спарингів не з найкращого боку показує себе Кріс Холдер. Австралієць слабо поїхав у меморіалі Адріана Мєдзінскі, а також підвів під час спарингу проти команди з Грудзьондза.

– "Ще зарано для якихось висновків. Спарингів було небагато, а з досвіду знаю, що перед початком сезону спортсмени перебирають та пробують багато техніки. Не знаю, як було у випадку з Холдером. Його результати не наповнюють оптимізмом, але можливо це наслідки травми, якої зазнав взимку в Австралії. Проте, це досвідчений спортсмен і повинен знати, що необхідно змінити, щоб рано чи пізно набрати хорошу форму", – розповів Славомір Крийом.

   Поки що колишній менеджер клубу з Торуні спокійний за форму колишнього чемпіона світу. Однак, з певністю можна сказати, що торуняни мають над чим замислитись. Холдер поки що розчаровує, а майбутнє Дарсі Ворда, яким цікавиться «Сталь» Гожув, неясне.

– "Дарсі – це звичайно ласий шматок на трансферному ринку. Вперше за багато років він став вільним гонщиком. До цього часу він завжди мав підписані багаторічні контракти. Зацікавленість ним з боку чемпіона Польщі не є для мене жодною несподіванкою. Проте, поки що я трактував би це більше, як медіальну війну. Вважаю, що клубної приналежності цього спортсмена ми не дізнаємось раніше червня", – стверджує Крийом. 

   Колишній менеджер «Унібаксу» впевнений, що за умови, коли Ворд залишиться в Торуні, він без проблем зможе вибороти собі місце у складі. За оцінкою Крийома, в такому разі, на лавці запасних опиняться Кріс Холдер або ж Джейсон Дойл.

– "Дарсі – це гонщик, який багато на що здатний. Крім того, за роки, проведені в команді, він дуже споріднився з торунським середовищем і буде дуже важко його звідти переманити. Якщо він залишиться у цьому клубі, то Холдер чи Дойл всядуться на лавку запасних. Переконаний, що Дарсі виборе собі місце у складі. Як на мене, певним місця в складі може бути також Гріша Лагута. На мою думку ця двійка спортсменів не повинна випасти зі складу. Однак, хтось з двійки згаданих австралійців (Холдер або Дойл) може бути незадоволений таким станом справ. Подивимось, яким чином все це буде розвиватись, бо щороку трапляється багато різних випадковостей", – закінчив Крийом.

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 535 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти