Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 10 » Кріс Холдер: «Це буде велика подія»
00:05
Кріс Холдер: «Це буде велика подія»

   Вже майже через тиждень, в суботу, 18 квітня цього року матиме місце велика інавгурація цьогорічного циклу Гран-Прі. Найкращі спідвеїсти світу завітають до столиці Польщі, щоб на стадіоні «Народовий» у Варшаві вперше в історії позмагатись на штучній доріжці у цій країні. 
   На трибунах варшавського стадіону зберуться 55 тисяч уболівальників аби захоплюватись гонщиками, які змагатимуться за звання особистого чемпіона світу. – Більшість вболівальників у Варшаві будуть поляками, а всім відомо, якими шаленими є польські уболівальники. Всі під одним дахом! Це буде щось, чого ще не було. На можу дочекатись, щоб стартувати у цих змаганнях та здобути перші пункти до генеральної класифікації циклу. – говорить Кріс Холдер на сторінках інтернет-порталу speedwaygp.com.
   Австралієць зазвичай дуже добре виступав на штучних треках. Вже двічі він тріумфував на стадіоні «Мілленіум» в Кардіффі, а ще раз йому це вдалось на стадіоні «Уллеві» у Гетеборзі. – Такі доріжки короткі і дуже добре пасують для боротьби на дистанції. У попередніх змаганнях на штучних треках, у яких я приймав участь, мав трохи щастя. Сподіваюсь, що зможу лідирувати і в перших змаганнях на такому треку у цьому сезоні, – пояснює популярний «Кріспі».
   Чемпіон світу 2012 року у особистому заліку звертає увагу на ще один дуже істотний аспект проведення змагань під дахом. – Це буде ще один критий трек і мені здається, що при теперішній погоді – це добре рішення. Вважаю, що це буде велика подія. Не маю нічого проти організації змагань на доріжках під дахом, – додав «кенгуру».

 

espeedway.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 519 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти